Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takto si pokašľať životnú šancu! Mladý herec štvrtýkrát v putách, to sa mu už len tak neprepečie!
Zdielať na

Takto si pokašľať životnú šancu! Mladý herec štvrtýkrát v putách, to sa mu už len tak neprepečie!

Zdroj: Instagram/EM

Novému generálnemu riaditeľovi novozlúčenej spoločnosti Warner Bros Discovery, Davidovi Zaslavovi, robí starosti, že jedna z najväčších hviezd štúdia sa neustále dostáva na titulky novín pre údajné kriminálne správanie. Ide o výstredného herca Ezru Millera (29), ktorý je známy najmä z Ligy spravodlivosti, kde stvárňuje Barryho Allena alias Flasha. Už nejakú dobu na seba upozorňuje rôznymi výtržnosťami spojenými s násilím, pričom musela zasahovať aj polícia. Najnovšie dostal oznámenie, že sa má v septembri dostaviť na súd kvôli vlámaniu do domu z 1. mája. Usvedčili ho bezpečnostné kamery.

​Podľa policajnej správy práve videozáznam z bezpečnostnej kamery odhalil Millerovu prítomnosť v dome, kam sa násilím vlámal v čase, keď sa tam nenachádzali majitelia a z baru zobral a vypil niekoľko fliaš alkoholu. "Na základe vyšetrovania, ktoré zahŕňalo kamerové záznamy a ďalšie výsluchy, sa našiel dôvod na obvinenie Ezru Millera z trestného činu vlámania do prázdneho obydlia," stálo v správe, ktorú citovala BBC. V nedeľu bolo na základe toho Millerovi vydané predvolanie, aby sa 26. septembra dostavil na súd kvôli jeho obžalobe. Tento incident nasledoval po iných obvineniach z nevhodného správania, ktoré siahajú minimálne do roku 2020.

Začiatkom tohto roka Millera zatkli a obvinili z výtržníctva a obťažovania, ale iba niekoľko hodín pred následným súdnym pojednávaním v apríli ho opäť zatkli po hádke, pri ktorej zranil jednu ženu, keď na ňu hodil stoličku. Okrem toho na neho vydali dva ochranné príkazy zákazu priblíženia sa, jeden sa týka 12-ročného chlapca v Massachusetts a druhý 18-ročného aktivistu zo Standing Rock, ktorého Miller údajne obťažoval, ako uviedli jeho rodičia. Ďalej je obvinený aj z toho, že jeho ranč v Stamforde slúži údajne ako konopná farma bez licencie a v priestoroch držal aj niekoľko strelných zbraní.

Non binárny Miller, ktorý používa ako osobné zámená "oni" a "ich", je známy ale aj vďaka úlohám vo filmoch Musíme sa porozprávať o Kevinovi, Charlieho malé tajomstvo a najmä mimoriadne úspešnej sérii Fantastické zvery. Jeho najnovší konflikt so zákonom podnietil hnev fanúšikov voči štúdiu, ktoré napriek všetkému zrejme naďalej plánuje s jeho účinkovaním v hlavnej úlohe v pripravovanom filme The Flash. Jeho výroba stála 100 miliónov dolárov, ale nový generálny riaditeľ si pochvaľoval minulý týždeň zisky spoločnosti. "Chystáme niekoľko skvelých filmov DC: 'Black Adam', 'Shazam!' a 'Flash'. A na všetkých pracujeme. Veľmi sa na ne tešíme. Videli sme ich. Myslíme si, že sú úžasné," oznámil Zaslav, no už krátko nato unikli informácie, že sa predsa len plány môžu zmeniť. Nad osudom Ezru sa zmráka - zrejme len málokomu by toľko kriminálnych prešľapov tolerovali.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie