Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Vojta Kotek bude mať syna, šokuje výberom mien! V hre je aj Ježiš!
Zdielať na

Herec Vojta Kotek bude mať syna, šokuje výberom mien! V hre je aj Ježiš!

Archívna reportáž

Po tom, čo mal český herec a hudobník Vojtěch Kotek (34) pred vyše dvomi rokmi ťažkú nehodu na motorke a vzápätí sa s ním rozišla priateľka Valerie Rónová, zostal dlhšiu dobu sám. Vieru v lásku však nestratil. Po viacerých pokusoch, konečne našiel vlani tú pravú v osobe krásnej Radany (34). A ako vyšlo zakrátko najavo, poponáhľali sa hneď aj s potomkom.

​Koncom júna mali Kotekovci utajenú svadbu, to už ale bolo vidieť pekne zaguľatené bruško nevesty v obtiahnutých svadobných šatách. Sobáš so svadobnou hostinou a zábavou sa konal v prírode neďaleko zámku Orlík, kde Kotek nakrúcal aj seriál o Márii Terézii. Teraz má už spolu s manželkou v hlave hlavne myšlienky na ich dieťa. O tom, akého pohlavia je dieťa, ktoré rastie v brušku Radany, majú manželia už vcelku jasno. V relácii Showtime prezradil Vojtěch aj pár ďalších podrobností, ako napríklad aj výber mena pre ich dieťatko. 

Známy herec v poslednej dobe presedlal z nakrúcania filmov na hudobnú scénu. Hrá na gitare v rockevej kapele Th!s, s ktorou vystupuje aj na koncertoch. Tam ho chodí podporiť často aj jeho tehotná manželka. "Takže malý teraz počúva veľa rock'n'rollu. Bude to chlapec, aspoň zatiaľ to tak podľa všetkého vyzerá. Už sa nám párkrát ukázal. Je taký, že to úplne neskryje," prezradil herec pobavene, čo ho čaká, píše portál Extra.cz.

Toto o sebe herec pred pár mesiacmi prezradil:

Smelo sa pustil aj do vyberania mena. "S menom je to trochu zložitejšie. Ja som vždy v kruhu priateľov tak trochu žartoval, že ak budem mať niekedy syna, tak by som chcel, aby sa volal Ježiš. Ono to znie ambiciózne, ale keď si k tomu poviete to priezvisko, tak z toho vyjde ten vtip," vysvetľoval žartom neobvyklý výber mena, ale je jasné, že to vážne vôbec nemyslel. No ani ďalšie meno neznie o nič normálnejšie. "Keby to bol moslim, tak by sa volal Yemin. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou, pretože mám židovských predkov, by sa mal volať Šman. A my sme mu tak trochu žartom začali hovoriť," zveril sa Kotek, no opäť bolo pri výbere podstatné spojenie s priezviskom. "Šmankote" totiž Česi bežne používajú ako zvolanie pri nečakanej situácii, ako u nás napríklad "prepánajána". A presne to isté by platilo aj pri obvyklom českom zvolaní "jeminkote", preto ten Yemin.

​Snáď by tento žartík synovi nevyviedli, hoci zatiaľ to tak vyzerá. "Furt mu hovoríme Šman, Šmanís, Šmanimír. A obávam sa, že mu to zostane, no. Takže sa nám asi celkom nepoďakuje," s pobavením sa k tomu vyslovil budúci otec "úbohého" dieťaťa. No ak niečo myslí Vojta vážne, je to jeho účasť pri pôrode. "Stopercentne pritom chcem byť," tvrdí priaznivec tohto v posledných rokoch priam módneho trendu. Zrejme už všetko čo sa dalo o tom už pozisťoval a nemá obavy. "Mali sme veľké šťastie, že sme nemuseli dlho čakať, keď sme chceli dieťatko. Tak nejako sa to podarilo. Myslím, že je pekné, že naše dieťa bude vyrastať v klasickej rodine," hovorí a súdiac podľa jeho slov, je to zástanca konzervatívnych zásad v živote. Tak len nech všetko dobre dopadne!

Súvisiace články

Najčítanejšie