Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
To je ale prekvapenie! Známy český herec sa v tajnosti oženil, nevesta ukázala svetu aj poriadne bruško!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Známy český herec sa v tajnosti oženil, nevesta ukázala svetu aj poriadne bruško!

Archívna reportáž

Český herec Vojta Kotek (34) patrí medzi idoly mnohých dievčat a žien. Odvtedy, čo stvárnil nezabudnuteľného Rendyho vo filme Snowborďáci, ubehlo už neuveriteľných osemnásť rokov, no nie tak dávno zažiaril aj vo výpravnej sérii o Márii Terézii ako jej manžel. V súkromnom živote prežil niekoľko vzťahov a rozchodov, až sa javilo, že bude takto pokračovať ešte dlho. Je veľmi pracovitý, a keď sa niečomu venuje, sústredí sa vraj len na to a vzťahy idú bokom. Vzhľadom na svoj vek toho dokázal veľa, okrem herectva sa venuje aj réžii, moderovaniu či hudbe. Predvlani mal ťažkú nehodu na motorke, vzápätí ho opustila partnerka Valerie Rónová (29) a potom bol zas nejaký čas sám.

​​Priznal, že má problém do svojho života niekoho pustiť. A súvisí to najmä s jeho spôsobom života. "Nastolil som také životné tempo, ktorého je ťažko sa chytiť. Ja idem v rýchliku, a keď sa do neho niekto pokúša nastúpiť, tak mu veľmi nepomáham. Skôr ho vystrkujem za jazdy von,“ prezradil svojho času iDnes.cz. Pritom tento fešný herec na lásku verí a rozchody ho mrzeli. „Myslím si, že láska je niečo, čo môže dať životu zmysel. Pokiaľ mám lásku, je to kormidlo. Je to smer, ktorý držím, a viem, že som na správnej ceste. Samozrejme keď človek potom o tú lásku príde, niekedy môže mať pocit, že naraz ten zmysel života stratil, ale myslím si, že láska ako taká je naozaj v každom z nás a je aj voči sebe, svetu a okoliu. Pre mňa je to veľmi podstatná entita,“  zdôveril sa kedysi v otvorenom rozhovore pre Český rozhlas.

​V minulom roku do jeho života vstúpila nová partnerka Radana (34) a ako sa teraz ukázalo, je to zrejme konečne tá pravá, ktorú hľadal. Počas posledného víkendu to potvrdil aj tým, že sa s ňou oženil. Podarilo sa mu to ale utajiť pred širšou verejnosťou, pozval však redakciu eXtra.cz, a tak sú na svete exkluzívne fotografie zo svadby, ktoré si môžete pozrieť TU. Zo záberov je zjavné, že nevesta bola už v pokročilejšom štádiu tehotenstva, takže sa ženích može radovať, že sa po prvýkrát stane otcom. Mala na sebe obtiahnuté biele šaty, ktoré zdôraznili jej zaoblené bruško, čo bol asi aj jej zámer. 

Pozrite si Vojtu Kotka v traileri českej komédie Vlastníci:

Sobáš so svadobnou hostinou a zábavou sa konal neďaleko zámku Orlík a bola do značnej miery neformálna - nasvedčovalo tomu nielen oblečenie, ale aj tenisky na nohách mladomanželov a netradičné svadobné autá - hippie dodávka a "chrobák". Pár zosobášil pod vytvorenou svadobnou bránou ozdobenou kvetinami a organzou  oddávajúci oblečený ako Vinnetou. Počas obradu v pozadí znela dokonca aj hudba z filmu Vinnetou. Aj všetci svadobní hostia prišli na obrad, ktorý trval len niekoľko minút, oblečení neformálne. Na záver obradu zazneli za potlesku piesne Sweet Child O' Mine od rockovej skupiny Guns N' Roses a klasika Waldemara Matušku Jó, třešne zráli. Potom sa už konala svadobná party s hostinou a zábavou v krásnom prírodnom prostredí Orlíka, kde sa nakrúcal aj seriál o Márii Terézii, v ktorom si zahral aj ženích.

 Radana bola krásna nevesta:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie