Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Prvotne dobré správy sa zvrtli! Herečka upadla po nehode do kómy, jej stav je vážny!
Zdielať na

Prvotne dobré správy sa zvrtli! Herečka upadla po nehode do kómy, jej stav je vážny!

Zdroj: youtube/screenshot

V piatok 5. augusta spôsobila hviezdna hollywoodska herečka Anne Hechce autonehodu, pri ktorej sa jej po náraze do múru vznietilo auto. Podľa záberov z miesta nehody bola po príchode zdravotníkov pri vedomí, ako je presúvali do sanitky sa dokonca posadila a divoko gestikulovala. Zdalo sa, že bude v poriadku a prvotné správy z nemocnice boli optimistické.

​Hoci zástupca herečky krátko po nehode vydal vyhlásenie, podľa ktorého mala popáleniny a bola intubovaná a umiestnená na jednotke intenzívnej starostlivosti, dodali, že jej stav je stabilizovaný. Už krátko nato ale bola informácia doplnená. "Anne má šťastie, že žije. Má ťažké popáleniny a čaká ju dlhá rekonvalescencia. Jej tím a rodina sa stále snažia zistiť, čo viedlo k nehode," vyjadril sa zástupca Hecheovej.

V pondelok večer ale prišla ďalšia správa, ktorá pôvodne optimistické vyjadrenia znegovala. Anne je po piatkovej nehode "v kritickom stave". "Napriek predchádzajúcim správam, že Heche je stabilizovaná, krátko po nehode upadla do bezvedomia a následne do kómy a je v kritickom stave. Má vážne poranenie pľúc, ktoré si vyžaduje mechanickú ventiláciu, a popáleniny, ktoré si vyžadujú chirurgický zákrok," uviedol jej zástupca pre PageSix.

Pripomeňte si Annu v jednej z jej najúspešnejších rolí po boku Harrisona Forda vo filme Šesť dní, sedem nocí:

Losangeleská polícia dostala príkaz na vyšetrenie krvi herečky, aby zistila, či bola v čase nehody pod vplyvom alkoholu alebo drog. "Ak sa zistí, že bola pod vplyvom alkoholu, Heche by mohla byť obvinená z jazdy a spôsobenia nehody pod vplyvom alkoholu. Prípad bude predložený mestskej okresnej prokuratúre," potvrdil zástupca miestnej polície s tým, že na výsledky testu len čakajú.

​Na fotografii, ktorú zverejnil portál TMZ a spravili ju náhodní okoloidúci, ktorí chceli Heche pomôcť po prvom náraze, bolo možné vidieť fľašu s červeným uzáverom v držiaku pohára Hecheovej auta. Červený vrchnák majú pritom v USA vyhradené fľaše s alkoholom. Podľa očitých svedkov herečka najprv narazila do garáže neďalekého bytového komplexu, pričom narazila aj do auta, ale vzápätí cúvla a potom dupla na plyn. Nasledoval ďalší náraz, po ktorom sa auto vznietilo. Ešte predtým ju kamera zachytila, ako šla susednou ulicou vo vysokej rýchlosti a takmer zrazila chodca. Verejnosť volá po spravodlivosti, najmä v prípade, ak bola pod vplyvom a zjavne ohrozovala verejnosť. Heche má dvoch synov vo veku 13 a 20 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie