Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Brad Pitt v slzách! Je za tým jeho milovaná dcéra Shiloh!
Zdielať na

Brad Pitt v slzách! Je za tým jeho milovaná dcéra Shiloh!

Archívna reportáž

Patrí už celé desaťročia medzi najsexi hercov Hollwoodu a ani s vekom blížiacim sa šesťdesiatke sa na tom v prípade Brada Pitta (58) nič nemení. Za manželky si vzal rovnako vychýrené krásavice, po Jennifer Aniston prišla Angelina Jolie. Bol by v tom čert, aby sa dvom tak atraktívnym ľuďom nevydarili potomkovia.

​Brad a Angelina majú tri vlastné deti - dcéru Shiloh (14) a čerstvo 13-ročné dvojičky Vivienne a Knoxa. Všetky tri jednoznačne svojich rodičov nezaprú, hoci Shiloh má za sebou niekoľkoročné obdobie, keď chcela byť chlapcom, nechávala sa oslovovať John a mama ju v tom podporovala natoľko, že odobrila aj dcérinu zmenu pohlavia. No zrazu si to Shiloh rozmyslela a už rok je z nej opäť krásne dievča.

Niet pochýb, že jej otec musí byť nadšený. Spolu s jeho rodičmi bol veľmi proti tomu, aby sa zo Shiloh stal definitívne John. Nateraz môžu byť pokojní, dievčina si našla inú vášeň - tanec. A treba priznať, že jej to skutočne ide výborne.

Shiloh svojím tanečným umením skutočne ohúrila:

Shiloh Jolie-Pitt šokuje fanúšikov, keď na TikTok pridáva videá, na ktorých predvádza tanečné pohyby a rozhodne to nie je márne. Brad Pitt už nemôže byť viac hrdý. "Vháňa mi to slzy do očí. Je to veľmi krásne" zveril sa dojatý otecko pre Entertainment Tonight na premiére filmu Bullet Train v Los Angeles. " Pokiaľ ide o jeho šesť detí, Brad povedal, že chce len, aby si našli to, čo ich robí šťastnými".

"Budem rád, keď si nájdu svoju vlastnú cestu, nájdu si veci, ktoré ich zaujímajú, nájdu si svoj vlastný hlas a budú prekvitať," rozplýval sa. Brad od rozchodu s ich mamou Angelinou Jolie v septembri 2016 drží vzťah so svojimi šiestimi deťmi mimo pozornosti verejnosti. Aj keď je "Brangelina" stále uprostred mimoriadne nepekného rozvodu, obaja zostali jasne pro rodinne nastavení, keď ide o to, aby boli tu pre deti a rozvíjali ich sny. Zdroj pre HollywoodLife povedal, že Angelina mimoriadne podporuje aj Shilohine tanečné sny. "Angelina je ohromená tým, aká je Shiloh talentovaná, ale viac než to, rada vidí, aká je Shiloh šťastná, keď tancuje," prezradil dôverný zdroj. Kiežby to bol moment, ktorý rodičov opäť zmieri.

Súvisiace články

Najčítanejšie