Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Brad Pitt spôsobil rozruch sukňou na premiére, TOTO je jeho šokujúce vysvetlenie!
Zdielať na

Brad Pitt spôsobil rozruch sukňou na premiére, TOTO je jeho šokujúce vysvetlenie!

Archívna reportáž

Na jednej z európskych premiér filmu Bullet Train, konajúcej sa 19. júla v Berlíne, Brad Pitt (58), ktorý si vo filme zahral hlavnú úlohu, spôsobil svojím outfitom poriadny rozruch. Na červenom koberci sa totiž objavil v sukni. Zrejme neboli dôvodom vtedy panujúce veľké horúčavy, ktoré by ho donútili namiesto klasického obleku obliecť hnedé ľanové sako a sukňu, k tomu s ružovou rozopnutou košeľou. Ako doplnok k ultra cool outfitu si Brad Pitt vybral vysoké motorkárske topánky a ukázal tetovanie na lýtku. Niektorých ale sukňa pobúrila, Brad im ponúkol dokonalé vysvetlenie.

​Pred pár dňami si zvolil Brad počas losangelskej premiéry akčnej komédie pre zmenu veľmi ležérny zelený oblek doplnený zeleným tričkom a na nohách mal žiarivo žlté tenisky s tmavými pásikmi. Z nohavíc mu vytŕčali zelené spodky. Hoci ani tento outfit nebol ani zďaleka obvyklý a konvenčný, aj tak všetkých stále zaujímala len tá "berlínska" sukňa. 

Vrátane magazínu Variety, ktorému Brad ponúkol vskutku fatalistické zdôvodnenie, prečo si obliekol sukňu. "Ja neviem! Všetci aj tak zomrieme, tak tu spravme trochu bordel," povedal Pitt a dal tým celkom jasne najavo, že nie každým gestom či kusom odevu musí dávať človek najavo nejaký hlboký odkaz. Proste mal chuť si dať sukňu, tak si ju dal. O nič nejde, presne ako povedal. Je až absurdné, aké "haló" sa okolo jeho outifitu rozvírilo. A pritom sa zdá, že bol fanúšikom sukní už pekne dávno. 

Hoci by to už mohlo byť dávno vyriešené, Brad a Angelina si idú stále po krku:

​K noseniu sukne sa Pitt dostal už pri nakrúcaní filmu Trója (2004) a počas jeho propagácie tvrdil, že sa sukne pre mužov stanú trendom. "Muži budú do budúceho leta nosiť sukne. To je moja predpoveď. Išli sme vo filme podľa reality a Gréci vtedy nosili sukne stále," komentoval antický zvyk mužov nosiť sukne. On mal vo filme na sebe koženú sukňu, ktorá sa mu vo vetre vraj "trepala", ako povedal v roku 2020. Už aj v minulosti mimo filmu Brad sám experimentoval s nosením dámskeho oblečenia. Keď fotil na obálku časopisu Rolling Stone v roku 1999, pózoval vo viacerých šatách. Herca pritom rozhodne nemožno podozrievať z nejasnej sexuálnej orientácie, prosto sa len rád hrá, aj v móde.

​K móde má Pitt všeobecne vrelý vzťah. Nedávno sa začal angažovať v rámci jeho novej kašmírovej značky v spolupráci s istou výtvarníčkou a výsledné dielo je k dispozícii aj lifestylovej webovej stránke Goop, ktorú má pod palcom jeho bývalka Gwyneth Paltrow. Herec je presvedčený o prednostiach oblečenia z kašmíru a vzniku novej značky oblečenia z tohto na dotyk príjemného materiálu. Keď sa Pitta z Esquire minulý rok pýtali na jeho zmysel pre štýl, odpovedal, že je to všetko o pohodli. "Človek starne, stáva sa nervóznejším a pohodlie sa stáva dôležitejším. Myslím, že je to také jednoduché," vysvetlil herec, ktorý sa na nezáujem fanúšičiek skutočne nemôže sťažovať, či už v sukni alebo bez.

Súvisiace články

Najčítanejšie