Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne sa ukázala svetu! TAKTO vyzerá Rihanna dva mesiace po pôrode!
Zdielať na

Konečne sa ukázala svetu! TAKTO vyzerá Rihanna dva mesiace po pôrode!

Archívna reportáž

Prvé dieťa najbohatšej speváčky sveta, oficiálne miliardárky Rihanny (34), sa narodilo 13. mája. Rodáčka s Barbadosu sa ale odvtedy aj s otcom chlapčeka, raperom A$AP Rockym (33), totálne stiahla a užívali si prvé týždne s bábom v úplnom súkromí. O to viac fanúšikov potešili jej najnovšie fotky.

​Novopečená mamička Rihanna ohromila návštevníkov londýnskej galérie, keď sa v utorok večer úplne nečakane objavila medzi nimi. Na výstave Mexickí géniovia vyzerala nádherne, pričom mala na sebe čierny top s čipkovanými rukávmi, čierne nohavice a biele tenisky. Vlasy mala rozpustené a na krku sa jej vynímal výrazný medailón. 

Speváčka skladby "Umbrella" sa počas pobytu v galérii zastavila, aby zapózovala na dvoch fotografiách na lavičke v parku. Vyzerá veľmi šťastne, priam akoby omladla. Zjavne aj tehotenské kilá už pomaly miznú, hoci to rozhodne nie je v živote šťastnej mamičky to najpodstatnejšie.

​Údajne je v Londýne najmä preto, aby podporila A$AP Rockyho, ktorý cez víkend vystúpil na festivale Wireless. "Našli sme lásku na umeleckom mieste," napísala parafrázu z Rihanninej pesničky k dvom fotografiám spoločnosť Fever UK. "Včera večer Rihanna navštívila výstavu Mexickí géniovia v Londýne a stretla (aspoň virtuálne) jeden zo svojich idolov, Fridu Kahlo. Vnútorne sme sa rozplakali," netajili nadšenie z hviezdnej návštevy. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fever UK (@fever_uk)

Hoci sa zdá, že speváčka skladby "Love The Way You Lie" je pripravená vrátiť sa do normálneho života, nemenovaný zdroj z jej okolia nedávno povedal, že svojho dvojmesačného chlapčeka ešte uviesť nechce. "Rihanna ešte nie je celkom pripravená debutovať so svojím dieťaťom pred svetom," povedal zdroj pre HollywoodLife začiatkom júla. Zdroj dodal, že je "extrémne ochranárska" vo vzťahu bábätku, čo je, napokon, aj absolútne pochopiteľné a správne. "Je ešte veľmi malé a ona sa stále vyrovnáva s prechod na materstvo," poznamenal zdroj. Rozhodne sa nemá kam ponáhľať, svet počká, ale chvíle s bábom sú neopakovateľné.

Súvisiace články

Najčítanejšie