Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mareš je z dcérky úplne paf, začal zanedbávať svojich synov? Odpoveď je jasná..
Zdielať na

Mareš je z dcérky úplne paf, začal zanedbávať svojich synov? Odpoveď je jasná..

Archívna reportáž

Poslednú dobu sa hrdý otec Leoš Mareš (46) neustále pýši na Instagrame fotkami so svojou malou päťmesačnou dcérkou Alex. Je jasné, že je z nej celkom namäkko. Načas sa tak jeho dve staršie deti s predošlého manželstva, synovia Jakub (16) a Matěj (12), ocitli zdanlivo trochu v úzadí. Počas prázdnin to chce Leoš ale napraviť, a tak sa s nimi, ako každoročne, aj teraz vybral zažívať prázdninové dobrodružstvá. Ich kroky zamierili k vode. Vodné športy chlapci milujú. Ich mama bola dokonca českou šampiónkou vo vodnom lyžovaní a synov k tomuto peknému športu vedie.

​Ale ani Leoš sa nechce dať zahanbiť a ako vidno na fotkách aj videách, na doske na vode sa drží ako frajer. Dopomohla mu k tomu iste aj tvrdá drina v posilňovni, takú figúru azda nemal ani keď bol mladší. Pre synov je ich slávny otec vzorom a tešia sa na chvíle s ním strávené. So svojou bývalou manželkou má moderátor dobrý vzťah a so synmi môže byť kedykoľvek mu to vyhovuje. Vie pre nich vymyslieť vždy ten správny program, v ktorom nechýba ani nejaké to dobrodružstvo a humor. Pred pár rokmi sa spoločne dokonca vypravili v karavane na dobrodružnú cestu po Európe.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

​Roky letia a z malých chlapcov vyrastajú veľkí fešáci, najmä Jakub už otca dorastá. Na jednej fotke z tohtoročnej dovolenky s otcom sa z recesie posadili na obrovskú žltú lavičku, kde to tak ale nevyzerá, čo hneď využil Leoš na vtipnú poznámku. "Tak nám zas tak veľmi tie deti zatiaľ nevyrástli," komentoval vtipnú situáciu z prekrásneho talianskeho Lago di Garda. Pre Jakuba a Matěja je iste veľmi radostné a osožné stýkať sa s otcom, predsa len Mareš je nielen vtipný a iste aj štedrý, ale je to pre nich aj akýsi vzor, akým by otcovia mali byť.

Leoš Mareš si zaspieval duet s legendárnym Karlo Gottom, vypočujte si ich pieseň Být stále mlád: 

Leošov starší syn Jakub sa už bude pomaly musieť zamýšľať, čím by chcel byť v živote. Zatiaľ to ale až tak nerieši."Vôbec neviem, čím raz budem. Možno by ma bavilo byť influencerom. Ale žiadne konkrétne plány nemám. Moderovaním by som sa asi neživil," priznal pred časom chlapec s tým, že si nemyslí, že by to otec chcel. Ten si vraj potrpí na tom, aby synovia hovorili správnou češtinou, no určite ich preto to, a ani pre nič iné nijako nedeptá. "V prvom rade by som chcel, aby boli zdraví. Bude super, ak budú mať na niečo talent, ale hlavne, aby ich to bavilo a prinášalo im to radosť. Vtedy to bude v poriadku. Nech robia to, čo uznajú za vhodné a pokiaľ to bude niečo aspoň trochu normálne, tak ich budem podporovať. Ale myslím si, že moderovanie to nebude," vyjadril sa svojho času Mareš na adresu svojich synov.  A je dobré vidieť, že na dobrom vzťahu so synmi sa nič nezmenilo ani s príchodom princezničky Alex.

Leoš zobral svojich dvoch synov na parádnu dovolenku do Talianska:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie