Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vémola smeroval zo svadby rovno do nemocnice! Bol nutný chirurgický zákrok!
Zdielať na

Vémola smeroval zo svadby rovno do nemocnice! Bol nutný chirurgický zákrok!

Archívna reportáž

Behom posledných júlových dní toho stihol zápasník Karlos Vémola (37) naozaj neúrekom. Jeden víkend po vyhratom zápase získal majstrovský pás Oktagonu, o pár dní nasledovala bujará svadba s Lelou a všetko zavŕšil ďalší víkend hospitalizáciou v nemocnici a následnou operáciou. Priaznivci Terminátora sa ale nemusia báť, nejde o následky divokej zábavy na "svadbe storočia".

​Vémola o svojej hospitalizácii vedel vopred, a jej dôvodom bolo zranenie pri zápase s jeho súperom Aleksandrom Iličom alias Jokerom, nad ktorým jednoznačne zvíťazil. Vysvetlenie, čo si nechal zoperovať, prišlo aj osobne od Terminátora. "Nechávam si opraviť lakeť, ktorý som si rozbil o Jokerovu hlavu. Držte mi palce, nech je Karlito čo najskôr späť," vyzval svojich fanúšikov. Minulý rok si Vémola musel dať dlhú pauzu kvôli problémom s ramenom a jeho operácii, pričom s jeho sebavedmím to nebolo práve najlepšie. Kvôli váhe nemohol nastúpiť v októbri na zápas o majstrovský pás, o ktorý zabojoval s úspechom až teraz. Bol preto posledné týždne vlaňajšieho roka veľmi podráždený, čo vyústilo aj do partnerskej krízy. Dokonca sa s Lelou načas rozišiel. Našťastie všetko rýchlo prehrmelo a tento rok už Terminátor oslávil v ringu tretie víťazstvo a zároveň je z neho ženáč.

Rozhodne ale nemieni s víťazstvami tento rok prestať. "Tá malá tlstá sedem sedmička behá s mojím pásom," provokatívne vyslovil nevyberaným slovníkom, kto by mal nasledovať v ďalšom majstrovskom zápase.Takto oslovuje Patrika Kincla, súčasného šampióna strednej váhy. Raz sa už spolu stretli. Vtedy zvíťazil Vémola na body. Odveta by teoreticky mohla prísť na konci tohto roka. Kincla čaká v septembri obhajoba opasku na Oktagone 35 v Brne. Ani Vémola nemieni zaháľať až do decembra. Promotérom naznačil, že by ho lákala aj ťažká váha a ďalšia účasť na podujatí v Nemecku. Vo Frankfurte nad Mohanom sa koná 15. októbra Oktagon 36 a zrejme by nedbal zabojovať o titul.
Takto sa bavili mladomanželia na ich veľkolepej svadbe:

Teraz ho čaká po operácii rehabilitácia bez ťažkých tréningov a zápasov. S prestávkou ale počítal tak či tak. "Po zápase mám mesiac voľna. Takže pôjdeme, kam bude Lela chcieť. Po desiatich rokoch mám takú dlhú prestávku. Trochu som si zarobil, takže môžeme ísť na svadobnú cestu," prezradil v rozhovore pre Super.cz. Lela síce na svadbe tvrdila, že tak skoro na svadobnú cestu nepôjdu kvôli manželovej zaneprázdnenosti a jeho dvom starším deťom, ktoré prišli k nim prázdninovať, ale zrejme ju Karlos iba trochu naťahoval, ako to má už vo zvyku. Deti snáď so sebou brať nebudú, aby si mohli užiť spoločné romantické chvíle už ako manželia.   

Súvisiace články

Najčítanejšie