Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Na nepoznanie! Hviezda telenovely Divoký anjel prešla poriadnou zmenou!
Zdielať na

Na nepoznanie! Hviezda telenovely Divoký anjel prešla poriadnou zmenou!

Zdroj: instagram/NO

Hoci to bola poriadne kontroverzná osobnosť, v jej rodisku ju stále milujú. O Evite Perónovej nakrútili v Argentíne nový veľkofilm Svätá Evita. Nakrúcal sa na viac ako 40 miestach a účinkuje v ňom 120 hercov a 1 300 komparzistov, no hlavnú postavu mohla získať len jedna herečka - podarilo sa to Natalii Oreiro (45). Sedemdesiat rokov po smrti argentínskej ikony Evity, ako ju prezývali, spoločnosť Disney+ predstavuje bizarný a strašidelný príbeh únosu jej ostatkov, ktorý vychádza z knižnej predlohy spisovateľa Tomása Eloy Martíneza. Film produkovala hviezdna ho Salma Hayek (55).

Oreiro slávnejšej kolegyni prejavila vďaku za to, že ju vybrala na konkurze spomedzi veľkého počtu záujemkýň. "Ďakujem, Salma, za tvoje krásne slová a za to, že si mi dovolila byť súčasťou tohto krásneho projektu," vyjadrila sa. ​Aj keď je Oreiro rodená Uruguajčanka, Argentínu považuje za svoju "adoptívnu vlasť". "Bola to obrovská výzva, pretože Evita je najväčším politickým symbolom Argentíny. Veľmi si ju tu vážia, aj keď sú aj ľudia, ktorí ju nemajú až tak radi. Napísalo sa o nej veľa, bola majstrovsky interpretovaná a teraz som na rade ja. Seriál vychádza z bestselleru a hoci sa dotýka rôznych momentov Evinho života, ako napríklad jej detstva, hereckej mladosti, vzťahu s Perónom a jej krátkeho, ale intenzívneho politického života, v podstate rozpráva o ceste jej tela bez hrobu," vysvetľovala Natalia význam Evity. Niektorí muži, na základe predlohy Martíneza, ktorí nedokázali ovládnuť túto silnú ženu počas jej krátkeho života, sa snažili po jej smrti zmocniť jej tela, ako trofeje. 

"Myslím si, že je tu aj veľmi aktuálna zmes strachu, ktorý ľudia stále majú zo žien s mocou," hovorí Oreiro. Predtým, ako začala nakrúcať, snažila sa zistiť o tejto magickej žene čo najviac."Mala som k dispozícii veľa materiálu. Pomohli mi aj v múzeu Evity. Hlboko obdivujem túto ženu za to, čo urobila. Bola to veľmi statočná žena v dobe, keď sa nedalo veľmi byť statočným," uviedla krásna Natalia, ktorá akoby ani nestarla. Vyzerá rovnako ako v dobe nakrúcania filmového seriálu Divoký anjel, ktorým sa preslávila aj u nás.

Pozrite si trailer k seriálu Santa Evita s Nataliou Oreiro v hlavnej úlohe:

Zaujímavosťou je, že Natalia dostala ponuku hrať Evitu už pred rokmi. Vtedy odmietla, nakoľko sa na rolu necítila byť dosť zrelá. Teraz, v 45 rokoch, má už o vyše desať rokov viac, ako mala Evita v čase, keď odišla na večnosť. Pre rolu sa Natalia zmenila na nepoznanie. Peroxidové blond vlasy, strhaný výraz chorej ženy, aj iné detaily z nej spravili skutočne priam dvojníčku Perónovej. Herci a herečky sú ale pre zaujímavé úlohy ochotní podstúpiť aj oveľa drastickejšie premeny, Natalii stačilo napokon pomerne málo, aby získala zrejme najsilnejšiu rolu života.

Natalia Oreiro ako Eva Perón: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie