Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka ľudí poriadne znechutila! Narieka, že si nezarobí dosť, aby mohla mať polroka prázdniny!
Zdielať na

Herečka ľudí poriadne znechutila! Narieka, že si nezarobí dosť, aby mohla mať polroka prázdniny!

Zdroj: Instagram/SS

Verejnosť akosi automaticky považuje všetkých, ktorí pracujú pred kamerou, či už sú to ľudia z televízií alebo z filmu, za majetných. Iste, biedu netrú, no v mnohých prípadoch ani náhodou nemožno hovoriť o "bohatstve". Pochopiteľne, otázkou je, čo kto považuje za bohatstvo, lebo v prípade americkej herečky Sydney Sweeney (24) sa jej zdajú byť jej zárobky nízke, pričom bežný človek o ničom podobnom ani nesníva.

​Seriálová hviezda Sydney je vo svojom mladom veku už vraj takmer celkom vyhoretá, priznala pre HollywoodReporter. Napriek tomu, že nakrúca jeden úspešný seriál za druhým, nemôže si kvôli peniazom dovoliť ani šesťmesačnú "pauzičku". Pred kamerou stojí už pomaly desať rokov, a aj vďaka perfektnej figúre uspela veľmi dobre, no má pocit, že ju poriadne neplatia.

Sydney zažiarila v seriáli Euphoria, kde podľa portálu World Celebs dostávala v prvej sérii údajne 25 000 dolárov za epizódu. Seriál Euphoria je pritom druhým najsledovanejším seriálom z dielne HBO po Hre o tróny. Pre porovnanie, Jennifer Aniston dostávala počas prvej sezóny seriálu Priatelia približne 22 500 dolárov za epizódu, čo by bolo dnes takmer 39 000 dolárov, ak sa zohľadní inflácia. No k tomu hlavné hviezdy z Priateľov stále zarábajú zhruba 20 miliónov dolárov ročne z podielu na reprízach. To sa ale nedeje v prípade seriálov z dielne streamovacích spoločností, ako je HBO či Netflix.

Pozrite si zostrih silných scén so Sydney v seriáli Euphoria:

Podľa vyjadrenia Sweeney v rozhovore pre The Hollywood Reporter ani zďaleka nedostáva honoráre, aké by sa jej pozdávali. Vraj si aj napriek svojmu zdanlivo vysokému honoráru musí privyrábať aj účinkovaním v reklamách. Ak chce žiť v Los Angeles, stojí ju to veľmi veľa peňazí. "Hercom neplatia tak ako kedysi a pri streameroch už nedostávate tantiémy," posťažovala sa herečka. Herci so seriálmi na streameroch síce dostávajú podiel, ale ide o paušálnu sumu, ktorá nie je úmerná počtu divákov. Sweeney si až po čase mohla dovoliť kúpiť dom v Hollywood Hills za 3 milióny dolárov, ale aj platenie jej právnika, manažéra, agenta a hovorcu ju stojí veľmi veľké peniaze.

Sydney vie, kde má silnú stránku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Aby na to vystačila s peniazmi, neváhala zobrať komerčné ponuky a stala sa ambasádorkou známej značky či tvárou kozmetickej kampane. "Keby som len hrala, nemohla by som si dovoliť svoj život v L. A. Beriem ponuky, pretože musím," povedala. Obava o budúcnosť jej nedovolí pomýšľať tak skoro ani na založenie rodiny, aj keď pôvodne vraj plánovala byť mladou mamou. Nedávno musela na dva týždne vypnúť na samote v prírode pri Pacifiku, lebo kvôli krutému pracovnému tempu ju začali chytať panické ataky. "Strácala som sa. Ak by som si chcela dať šesťmesačnú prestávku, nemám príjem, ktorý by to pokryl," zverila sa v rozhovore. Človek by s ňou aj súcitil, keby za jedinú epizódu nezarobila toľko, čo mnohí bežní ľudia nedostanú ani za rok. Sydney svojimi nárekmi fanúšikov v týchto časoch akurát tak rozčúlila, napokon, nikto ju nenéti žiť v trojmiliónovom dome v Hollywoode.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie