Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vémolova svokra na Karlosa spieva ódy, s vlastnou dcérou Lelou sa ale v TOMTO vôbec nezhodne!
Zdielať na

Vémolova svokra na Karlosa spieva ódy, s vlastnou dcérou Lelou sa ale v TOMTO vôbec nezhodne!

Archívne video

Na svadbe slovenskej playmate Lely Ceterovej (33) nechýbali ani jej rodičia. Otec jej pomáhal, keď zostupovala dolu po schodoch k improvizovanému sobášnemu altánku na pontóne v dlhých šatách s ešte dlhšou vlečkou. Mamu Mariku (70) vtedy vidieť nebolo. Táto Žilinčanka pôsobi ako temperamentná žena, čo po nej zdedila zrejme aj Lela.

​​Lelina mama zapózovala pre Blesk a pridala aj úprimné odpovede na otázky. Svoje vnúčatá miluje, no skvelý vzťah má aj so zaťom. "Ja si s ním mimoriadne rozumiem. Je to otec mojich milovaných vnúčat Lilinky a Rockynka. Mám z nich veľkú radosť, Karlos mi pravidelne posiela videá, čo s nimi vyvádza. Tie videá ma nabíjajú a jeho humor, ktorý som už pochopila, ma robí šťastnou. Som mu za to veľmi vďačná. Máme sa naozaj veľmi radi," vyslovila Karlosovi komplimenty. Ten má okrem Rockyho a Lili s predchádzajúcou partnerkou syna Karla a osvojenú dcéru Sky v Británii. Obaja prišli na otcovu svadbu a zostanú u neho až do konca prázdnin.

Na svadbe sa pani Marika dobre zabávala a aj si schuti zatancovala. "My sme prišli zo Slovenska a je to šťastná česká svadba. Veľmi sa nám to páči. Je tu toho toľko, že tu nič nechýba. Sú tu klobásy, lokše a slovenská hudba, je to taká československá svadba," pochvaľovala si. "Keď sa Lelka zoznámila s Karlosom, tak som vedela, že keď raz dôjde k svadbe, bude veľkolepá. A ako poznám Karlosa, on má rád všetko veľké," prejavila pochopenie aj pre zaťovo velikášstvo. 

Takto sa zabávali svadobčania na veselici Karlosa a Lely Vémolových: 

"Určite som jeho veľká fanúšička a som šťastná, že vyhral ten posledný zápas. Minulý rok mala byť svadba, ale nebola. Prežili sme. Keby nevyhral, trápilo by ma to, pretože on veľmi ťažko znáša prehry, nedokáže sa zmieriť s prehrou. Viem, že on je bojovník, ktorý si ide za svojm cieľom, on pre tento šport robí všetko, čo môže. Ak by prehral, plakala by som možno viac ako moja dcéra," priznala svokra, ktorá vždy verí v Karlosove víťazstvo.

O tom, že sa dcéra za Karlosa vydala v skutočnosti už dávnejšie, ako sa rozkríklo, vraj nič nevie. Ale údajne sa účastníci regulérneho sobáša museli zaviazať mlčanlivosťou. Ťažko však uveriť, že by medzi nimi neboli rodičia novomanželov a zatajili by im to. Ako jedinej dcére by to iste Ceterovci len tak ľahko neodpustili, aj keď sa od nich Lela osamotnila už dávno. Aj preto si mohla dovoliť rôzne výstrelky najmä v podobe plastík, s čím jej mama nie je celkom stotožnená. "No, ja s tým nesúhlasím, ale je to jej rozhodnutie a my s manželom to rešpektujeme. Je to naše jediné dieťa, milujeme ju a hlavne chceme, aby bola v živote šťastná a spokojná," zverila sa a jej postoj k plastikami výrazne upravenej dcére sa dá chápať.

Rodičia Lely Ceterovej trávili u svojho ženícha aj vianočné sviatky:

Súvisiace články

Najčítanejšie