Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vlamačka tesne pred pôrodom! Plačková prosí o pomoc pri hľadaní páchateľa!
Zdielať na

Vlamačka tesne pred pôrodom! Plačková prosí o pomoc pri hľadaní páchateľa!

Archívna reportáž

Akoby toho Zuzana Strausz Plačková nemala tesne pred pôrodom dosť, keď ju už bolí "celý človek", k tomu stále rieši aj svoj rozvetvený biznis, pričom okrem novootvoreného obchodíku už chystá aj ďalšiu prevádzku, ešte musí riešiť aj vlamačku. Našťastie, len v štádiu pokusu, no aj tak ide o veľkú nepríjemnosť.

​Do jednej zo Zuzaniných prevádzok sa pokúšal v noci zo soboty na nedeľu dobyť istý chlapík, no zjavne to, našťastie, nebude veľký expert. Napriek jeho úmornej snahe, ako je zjavné zo záberov bezpečnostnej kamery, sa mu to totiž nepodarilo.

Zo zrýchleného videa sa zdá, že okolo dverí priam tancoval, no akurát tak vypáčil kúsok plechu. Zámok nepovolil. "Asi nás chcel vykradnúť, no zrejme tomu človeku nedochádza, že ja mám všade dostatočné bezpečnostné zabezpečenie, takže keby sa tie dvere aj otvorili, tak by zobudili celú bytovku, obzvlášť, keď Denis spí nad Pinkom a máme tam všade aj kamerový systém, a nenechávame tam žiadne peniaze," zverila sa Zuzana, zrejme aj s nenápadným odkazom zlodejovi, že by bol z lupu sklamaný. Ak ovšem nešiel po koláčikoch či čipsoch, ako si Plačková zavtipkovala.

Plačková si zažila kontakt s políciou aj z druhej strany, aktuálne už ale môže byť bez obáv:

​No ešte prekvapivejšia je informácia, že chlapík, ktorý sa vybral lúpiť na bicykli, to zrejme celý frustrovaný skúšal aj v ďalších prevádzkach. Zuzana sa teraz snaží polícii uľahčiť robotu. "Keby niekto spoznal tohto špecialistu, snažil sa vylámať všetkým na Muchovom námestí dvere a vykradnúť nás, čo tu máme priestory. Budem rada, ako ho niekto spozná a bude ma kontaktovať," poprosila sledovateľov o pomoc. Pre Zuzanu je to už tretia podobná skúsenosť.

Instagram/ZP

​Žiaľ, tvár krátkovlasému chlapíkovi, podľa všetkého mladíkovi, na záberoch poriadne nevidno. Je ale možné, že sa polícia dostane aj k lepším záberom. Lupič sa nechránil žiadnou maskou, ani kapucňou či šiltovkou, išlo teda zrejme o neplánovaná, číry akt zúfalstva, alebo mohol byť pod vplyvom a podcenil situáciu. Snáď mu polície klepne po prstoch skôr, ako sa mu jedného dňa nejaké dvere podarí vylomiť.

Instagram/QP

Súvisiace články

Najčítanejšie