Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Soukup šokuje! Kvôli Agáte sa vzdá najväčšieho životného plánu, nemali by vraj dosť peňazí!
Zdielať na

Soukup šokuje! Kvôli Agáte sa vzdá najväčšieho životného plánu, nemali by vraj dosť peňazí!

Zdroj: Instagram/AH

V toku informácií o tom, čo všetko prežíva novopečená dvojica, Jaromír Soukup (53) a Agáta Hanychová (37), zaujala mnohých aj tá, žeby sa z Agáty mohla stať prvá dáma. Samotná predstava je to dosť šialená, no nič nie je nemožné - najmä s ohľadom na to, ako si Soukup získal vzťahom s influencerkou tisíce nových priaznivcov.

​V novom spoločnom streame, ktorý Agáta vysielala na jej profile na Instagrame, ostal tento mediálny magnát celkom zaskočený otázkou na kandidatúru, o ktorej sa dosť klebetilo. Obrátil sa na svoju partnerku s otázkou: "Ja ti neviem, mám kandidovať? Je to ťažká práca, ja neviem, budem si to musieť rozmyslieť". Po krátkom zamysleni ale predsa len hneď z prvej našiel niečo, čo by asi ani jednému nevyhovovalo. "To nie je to veľmi dobrý kšeft, ten plat tam nie je veľmi dobrý. Myslím, že by sme boli chudobní," povedal položartom, nakoľko je isté, že ako podnikateľ zarába iste viac. A niet pochýb, že živoz s Agátou bude nákladný.

Aj keď Soukup v nasledujúcich voľbách svoju kandidatúru na prezidenta neoznámil, mnohí si jeho prehlásenie ešte z roku 2019 dobre pamätujú. "Keď vidím v prieskumoch celkom slušnú podporu, vysokú známosť mena, takmer 90 percent, a pomerne málo ľudí, zhruba len okolo 10 percent, ktorí ma naozaj nemusia, tak o tom uvažujem. Uvidíme, ako to dopadne," oznámil vtedy Soukup a dodal, že sa preto na tento vysoký post pokúsi kandidovať. Založil si dokonca aj vlastnú stranu s názvom List Jaromíra Soukupa, ale tento rok v marci ju pre nesplnenie istých podmienok a nečinnosť rozpustil Najvyšší správny súd.

Takto Soukup potvrdil vzťah s Agátou:

V Agátinom streame Soukup síce priznal, že by sa mu Agáta páčila ako prvá dáma, ale pobavila ho pritom vlastná predstava v súvislosti s jej malou dcérou. "Mia by tam jazdila na odrážadle, furt lepšie ako Zeman na tom svojom kolieskovom kresle," zasmial sa a rozosmial iste aj mnohých sledovateľov. "Už nie je veľa času na podanie prihlášky. Bez tvojich priaznivcov by ma nikdy nemohli zvoliť," dodal smerom k jeho partnerke. Tým jej iste chcel zalichotiť, ale jasnej odpovede sa napokon Agátina sledovateľka nedočkala. Rovnako nejasne sa predčasom vyjadril aj pre spoločnosť Seznam, ktorá získala jeho prezentácu, v ktorej láka nových klientov na svoje služby. Jej obsah vyvoláva dojem, že sa chystá zasiahnuť do prezidentských volieb. Na otázku o svojich politických ambíciách odpovedal diplomaticky: "Ak ich niekedy budem mať, včas sa to dozviete".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

V jednom z úvodných odsekov prezentácie s titulom Sila vplyvu podnikateľa a televízneho moderátora Jaromíra Soukupa sa píše: "Šokuje, provokuje, eskaluje konflikty a ovplyvňuje vývoj udalostí. Hovorí sa, že položil dve vlády, má prsty vo všetkom a vie všetko o všetkých. Možno, ktovie. Jaromír Soukup každopádne vie, čo robí a dosahuje svoje ciele." V niekoľkých ďalších kapitolách sa definuje ako vplyvný podnikateľ, hráč na politickej scéne, moderátor a právnik. A tiež ako celebrita a neprehliadnuteľná osobnosť, chlapík z paneláku, self-made man, ktorý sa vypracoval vlastnými schopnosťami. "Imidž neriadenej strely prináša svoje ovocie. Jedni ho milujú, druhí nenávidia, každopádne prebúdza emócie." Soukup ale tvrdí, že táto aktivita súvisí s jeho podnikateľskými plánmi, nie s kandidatúrou.

Súvisiace články

Najčítanejšie