Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Poriadna podpásovka! Tím Amber prezradil trpký detail o Deppových sexuálnych schopnostiach!
Zdielať na

Poriadna podpásovka! Tím Amber prezradil trpký detail o Deppových sexuálnych schopnostiach!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že v láske a vo vojne je všetko dovolené. V prípade Amber Heard a Johnnyho Deppa sa tak trochu zlialo jedno do druhého a možno aj preto bývajú podobné prípady poriadne kruté. Počas šesť týždňov trvajúceho procesu na seba exmanželia povyťahovali všeličo, no zdá sa, že jedna vec nahlas nezaznela. Až doteraz.

​Johnny Depp trpí erektilnou dysfunkciou, tvrdia právnici Amber Heardovej v nedávno zverejnených súdnych dokumentoch. Právny tím herečky v podaní z 28. marca, ktoré získala stránka Page Six, tvrdí, že údajná zdravotná porucha mohla prispieť k proklamovanému násilnému správaniu jej bývalého manžela.

"Hoci by pán Depp radšej nezverejnil svoj stav erektilnej dysfunkcie, takýto stav je absolútne relevantný pre sexuálne násilie vrátane hnevu pána Deppa a použitia fľaše na znásilnenie Amber Heard," tvrdilo sa v dokumentoch. Právnici Amber tvrdili, že Deppov údajný problém s penisom by "zvýšil pravdepodobnosť", že by sa pri stretnutiach s manželkou "nahneval alebo rozrušil" a prinútilo by ho to "uchýliť sa k fľaši".

Johnny súd vyhral, no tým sa zjavne nič neskončilo:

​V máji sa 36-ročná Heard počas súdneho procesu rozplakala, keď vypovedala, že 59-ročný Depp ju údajne znásilnil fľašou od alkoholu, pričom počas hádky v marci 2015 sa jej aj vyhrážal, že jej ňou "rozreže" tvár. "Nevedela som, či fľaša, ktorú dal do mňa, bola rozbitá. Necítila som ju. Nič som necítila," zadržiavala Heard slzy počas výpovede. Podľa súdnych dokumentov sa údajný incident odohral v Austrálii počas tej istej hádky, po ktorej mal Depp odrezaný prst. Na súde tvrdil, že sa to stalo, keď po ňom Amber hodila fľašu od vodky. Pritom sa vzali len mesiac predtým.

Počas krížového výsluchu sa Deppova obhajkyňa vypytovala herečky na údajný sexuálny útok, pri ktorom  Amber priznala, že nevyhľadala lekársku pomoc. "Ako som vždy hovorila, nepamätám si presne, čo sa stalo ako prvé alebo v akom poradí," povedala Heard. Porota nakoniec Deppovi priznala 15 miliónov dolárov za tvrdenia, že bol očiernený článkom z roku 2018, v ktorom Heard vyslovila obvinenia zo sexuálneho násilia. Tá dostala 2 milióny dolárov za tvrdenia, že Deppova právnička sa o nej vyjadrila nepravdivo a poškodzujúco. Depp pritom neustále popieral a popiera Heardovej obvinenia zo znásilnenia a násilia.

Súvisiace články

Najčítanejšie