Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dojímavé video s dcérkou! TAKTO bojuje Bruce Willis s nevyliečiteľnou chorobou mozgu!
Zdielať na

Dojímavé video s dcérkou! TAKTO bojuje Bruce Willis s nevyliečiteľnou chorobou mozgu!

Archívna reportáž

Dá sa povedať, že americký herec Bruce Willis (67) mal v živote šťastie, keď sa mu narodilo päť dcér. Kto by ho inak, vrátane súčasnej aj bývalej manželky, obskakoval tak, ako to vidno aj v poslednom čase - odkedy mu lekári stanovili nevyliečiteľnú diagnózu. Kvôli ochoreniu mozgu s názvom afázia, ktorá postihla jeho rečové oblasti mozgu ako aj kognitívne funkcie, sa rozhodol na jar ukončiť dlhoročnú mega úspešnú hereckú kariéru.

​Akčný hrdina je tak na zaslúženom dôchodku a už si môže skutočne len užívať so svojou početnou rodinkou.  "Bruceova manželka je veľmi vďačná za to, ako k nemu teraz pristupujú všetky jeho deti. Všetci sa teraz sústreďujú na šťastné chvíle, ktoré s ním môžu vytvárať a zdieľať," uviedol zdroj blízky rodine pre magazín People. A evidentne to Bruceovi prináša do života kopu radosti.

Jeho druhá manželka, Emma Heming Willis (44), pred pár dňami zdieľala na sociálenej sieti milé video, ako sa Bruce pokúša tancovať s ich desaťročnou dcérou Mabel. Pred vchodom do domu sa hýbala telom a rukami dopredu a dozadu na skladbu "About Damn Time" od speváčky Lizzo. Ako to zbadal Bruce, pokúšal sa k nej pripojiť, aj keď trochu nemotorne, no zdalo by sa, že je úplne v poriadku. Všetko to nakrúcala jeho manželka a všetci sa spoločne na tom dobre zabávali. Ku klipu Emma vtipne napísala: "Prinášame víkend v plnej sile!" 

Pozrite si výber z Bruceových najväčších rolí:

Jej sledovatelia tieto milé rodinné chvíle na začiatku víkendu ocenili v komentároch. "Taká vtipná a milujúca rodina," napísal v komentári jeden sympatizant rodiny. "Toto ma tak teší," pridal sa ďalší iste narážajúc na obavy o Bruceov stav. Ale tento tanček nebol jedinou ukážkou milého vzťahu medzi Mabel a jej slávnym otcom. Ešte v apríli Emma zverejnila video z osláv 10. narodenín Mabel. Ďalšie dve fotografie boli zas z lesa, kam sa vybrala celá rodinka. Na jedne z nich Willis drží Mabel v náručí a nežne si priložia líce na líce. Okrem Mabel majú Bruce s Emmou aj 8-ročnú dcéru Evelyn Penn. Na Deň otcov sa celá rodinka vyfotila naukladaná v dobrom rozmare na sebe na zemi. "Šťastný Deň otcov tomuto zábavnému, milujúcemu, veľkorysému otcovi dcér s veľkým srdcom. Jednoducho ťa zbožňujeme," stálo v popise k fotografii.

Ale ani jeho tri staršie dcéry Rumer (33), Scout (31) a Tallulah (28), ktoré má s Demi Moore, ho nezanedbávajú, a keď môžu, rady ho navštívia, neraz aj s mamou. V marci Willisova manželka, bývalá manželka a všetkých päť dcér podpísali spoločné vyhlásenie, v ktorom oznámili jeho odchod do dôchodku. "Úžasným priaznivcom Brucea chceme ako rodina oznámiť, že náš milovaný Bruce má určité zdravotné problémy a nedávno mu bola diagnostikovaná afázia, ktorá ovplyvňuje jeho kognitívne schopnosti. V dôsledku toho a s veľkým uvážením Bruce odstupuje z kariéry, ktorá pre neho toľko znamenala," stálo v prekvapivom vyhlásení. Na jeho manželku Emmu mal jeho stav a obetovanie sa pre rodinu údajne neblahý vplyv na duševné zdravie, a preto sa snaží každý deň nájsť čas aj na starostlivosť o seba. A Demi s dcérami sú aj preto súčasťou novej rodiny, aby tu boli pre otca, keď to potrebuje.

Bruce a jeho multi rodina:

Súvisiace články

Najčítanejšie