Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krutá rana pre Britney! Jej synovia sa s ňou ODMIETAJÚ stretávať, dôvod prezradil jej exmanžel!
Zdielať na

Krutá rana pre Britney! Jej synovia sa s ňou ODMIETAJÚ stretávať, dôvod prezradil jej exmanžel!

Archívna reportáž

Takto pred rokom sa začalo Britney Spears (40) blýskať na lepšie časy, keď sa konečne rozhýbali veci smerom k jej "oslobodeniu sa" z područia jej otca Jamieho Spearsa. Takmer 13 rokov bol jej poručníkom, keď jej po nervovom zrútení odobrali svojprávnosť. Napokon na jeseň 2021 sa skutočne opäť dočkala svojprávnosti, no rozbehol sa kolotoč skutočných bizarností.

​Akoby sa Britney odtrhla z reťaze, začala na Instagram chŕliť intímne fotky a videá, neraz úplne nahá. Prekladala ich príspevkami, kde ostro a vulgárne útočila na svoju rodinu, hoci obvykle ich krátko po zverejnení zmazala. A jeden z týchto výlevov mal dopad aj na vzťah s jej dvomi synmi, 16-ročným Seanom Prestonom a 15-ročným Jaydenom Jamesom, píše DailyMail.

Podľa ich otca, niekdajšieho tanečníka Kevina Federlina (44), sa synovia mame už niekoľko mesiacov vyhýbajú. Chlapci sa dokonca rozhodli nezúčastniť na matkinej tretej svadbe so Samom Asgharim (28) na jar tohto roku. Štyridsaťštyriročný Federline pre denník uviedol, že jeho a jeho synov rozrušilo obvinenie, ktoré Spears v apríli zverejnila na Instagrame a obvinila ho, že sa s ňou odmietol stretávať, keď bola tehotná a čakal jedného z ich synov. Federline to popiera a pohrozil, že svoju bývalú manželku za toto už vymazané vyhlásenie zažaluje.

Chlapci odmietli prísť na maminu svadbu, zato jej prvý manžel prišiel aj bez pozvania a spravil škandál:

"Na to celé sa len ťažko pozeralo, ešte ťažšie prežívalo, najťažšie to bolo pre mojich chlapcov, viac ako čokoľvek iné," povedal Federline o nedávnom cirkuse okolo novembrového ukončenia jej opatrovníctva. "Bolo to ťažké. Je to najnáročnejšia vec, akú som kedy v živote musel urobiť," vyjadril sa exmanžel speváčky, s ktorou bol vo vzťahu v rokoch 2004 a 2006.

Britney sa ukazuje aj úplne nahá každú chvíľu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

V rokoch počas jej súdneho opatrovníctva bol jej vzťah so synmi pokojný a stabilný, ale v poslednom čase sa zhoršil kvôli bližšie nešpecifikovaným veciam, ktorých boli tínedžeri svedkami počas návštev u mamy, povedal Federline. "Dialo sa tam veľa vecí, ktoré im neboli príjemné," povedal tajomne. Podľa článku tomu nepomohla ani Spearsovej záľuba v predvádzaní svojho nahého tela na internete. "Snažil som sa im vysvetliť: 'Pozri, možno je to len ďalší spôsob, akým sa snaží vyjadriť. Ale to neuberá na fakte, čo to s nimi robí. Je to ťažké. Neviem si predstaviť, aké to je byť tínedžerom, ktorý musí chodiť na strednú školu," hovorí empatický otec.

Britney zareagovala a tvrdí, že nič zlé nerobí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

V júni si Spears kúpila v Los Angeles sídlo neďaleko miesta, kde žije Kevin s jej synmi. Ani blízkosť však podľa Federlinea nezhojila rozkol. "Keby existoval spôsob, akýkoľvek, aby som mohol povedať niečo, čo by Britney jednoducho otvorilo oči - ale zatiaľ som to nenašiel," uzavrel Federline naznačujúc, že speváčka skutočne nie je psychicky v poriadku. Ešte viac šokoval vyjadrením, že opatrovníctvo jej otca Britney zachránilo život, hoci je známe, že s exsvokrom nemal dobrý vzťah a dokonca zariadil súdny zákaz na jeho kontakt s vnukmi. No čosi sa evidentne zmenilo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie