Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krásna herečka a speváčka šokovala fotkou svojho alkoholického dna! Nedokázala prestať!
Zdielať na

Krásna herečka a speváčka šokovala fotkou svojho alkoholického dna! Nedokázala prestať!

Zdroj: Instagram/MH

Niekedy sa zdá byť na prvý pohľad všetko dokonalé. O to väčší šok nastáva pri odhalení pravdy. Nedávno sa zverila herečka a speváčka skupiny Liberty X Michelle Heaton (43) so svojím niekdajším veľkým problémom - s alkoholizmom. Vo svojej výpovedi bola veľmi otvorená. So svojimi fanúšikmi sa podelila so svojou cestou k triezvosti.

​Mama dvoch detí, ktorá má veľmi chápajúceho manžela, už vyše roka nepije alkohol po tom, čo sa odhodlala ísť na šesť mesiacov do odvykacieho centra. Predtým to s ňou už vyzeralo veľmi biedne - nielen zdravotne, ale aj na pohľad. Na Instagrame zdieľala fotografiu z alkoholického obdobia s červenou, opuchnutou tvárou plnou vrások a ďalšiu s nafúknutým žalúdkom a zamýšľala sa nad tým, ako ďaleko sa v tomto smere dostala.

Svojou otvorenou spoveďou chcela zanechať odkaz pre podobne postihnutých. "Bolo to pred niečo vyše 14 mesiacmi, Keď sa pozerám späť na túto osobu, vidím strach, smútok, zmätok, bolesť, a ako pokračujú odvtedy mesiace, vidím nádej, svetlo, boj a túžbu žiť. Či už si závislý ty alebo niekto blízky, nádej existuje! Ak to dokážem ja, dokážeš to aj ty! Dodržiavam program 12 krokov, pravidelne sa zúčastňujem na  stretnutiach a pomáham ostatným dosiahnuť triezvosť tak, ako ja. Teraz mám život, aký som si nikdy nevedela predstaviť, život bez strachu!" zverila sa s nadšením.

Pripomeňte si Michelle v klipe kapely Liberty X:

Svojich sledovateľov na sociálnych sieťach vyzvala, aby aj oni napísali ostatným odkaz, ako prebiehala ich úspešná cesta v boji so závislosťou. "Pomôžme si navzájom," uviedla zmysel tohto zdieľania. Pred pár týždňami sa Michelle počas vystúpenia v relácii Loose Women rozplakala, keď prečítala list, ktorý jej manžel napísal počas jej odvykacej liečby. Hugh jej v emotívnom liste napísal: "Sledovať ťa, ako sa takto skrúcaš, bolo veľmi ťažké. Nemohol som sa o tom rozprávať ani so svojím najlepším priateľom. Zostal som z teba v rozpakoch, ale to si nikdy nebola ty. Viem, že to bolo veľmi zlé. Snažil som sa pomôcť deťom zabudnúť na tvoje správanie," stálo v správe, akú by si asi nikdy nechcela prečítať žiadna matka a manželka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Heaton (@wonderwomanshel)

Problém s alkoholom prekladanom aj drogami nastal, keď zistila, že je nositeľkou génu BRCA2, čo znamená, že má vysoké riziko vzniku rakoviny. Absolvovala ešte v roku 2014 hysteroktómiu a mastektómiu, ale stres a vyrovnávanie sa so stratou časti jej ženstva zapíjala potom roky vínom, vodkou a brandy. Michelle sa priznala, že počas svojej závislosti každý deň vypila dve fľaše vína, jednu fľašu vodky a šňupala kokaín.

Michelle má šťastie, že má tak chápajúceho manžela:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Heaton (@wonderwomanshel)

"Pitie bolo také vyčerpávajúce. Zaberalo mi to každú chvíľu. Teraz mám naozaj šťastný pocit z bytia - a to som jednoducho nemala," zverila sa s tým, že kvôli tomu zanedbávala aj rodinu s deťmi, a keď vytriezvela, mala vždy pociť viny. Je abstinetkou už od 28. apríla 2021 a stále na sebe vraj tvrdo pracuje, pričom pomáha aj iným. A čo je podstatné, nehanbí sa ukázať ani tvár alkoholizmu v jej podobe, keď vyzerala aspoň o 10 rokov staršie. To je obvykle pre ľudí facka, aby sa stihli spamätať včas.

Súvisiace články

Najčítanejšie