Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Podvádzal jednu z najsexi žien sveta a nezastavil ho ani ich synček! Teraz žobre o druhú šancu!
Zdielať na

Podvádzal jednu z najsexi žien sveta a nezastavil ho ani ich synček! Teraz žobre o druhú šancu!

Archívne video

Po sklamaní z manžela pre jeho neveru sa rozhodla krásna modelka a sexsymbol Emily Ratajkowski (35) pre rozvod. Je až nepochopiteľné, že iba krátko po ich sobáši v roku 2018 ju mal jej manžel Sebastian Bear-McClard  (41) už vraj pravidelne podvádzať s inými ženami. Pritom si o ňom mnohí mysleli, že ani nie je pre Emily dosť dobrý. Oni si ale vraj veľmi rozumeli. Zobrali sa však po veľmi krátkej známosti, a tak sa nemali čas spoznať po všetkých stránkach, čo sa ukázalo ako veľká chyba. Majú spolu malého synčeka Sylvestera Apolla, ktorý sa narodil vlani na jar.

​Fámy o ich rozchode sa začali šíriť v polovici júla, keď počas prechádzky so synom nemala Emily na prste obrúčku. Obrúčky si vraj s manželom vyrobili sami večer pred sobášom zo zlata, ktoré kúpili v čínskej štvrti v New Yorku. "Povedala by som, že obaja sme zaujímaví ľudkovia," vyjadrila sa k ich osobnostiam. Ich románik zverejnili pritom iba dva týždne predtým. "Mám prekvapenie," napísala vtedy. "Dnes som sa vydala," prezradila vo februári 2018 novinku pod ďalšiu fotku so svojím novomanželom. Producent nezávislých filmov a výrazná osobnosť newyorskej umeleckej scény musel zrejme Emily mimoriadne očariť. No aj ona má istú zrejme hranicu tolerancie.

Jej rozhodnutie o rozvode, muselo Sebastiana riadne zaskočiť. Ten si svoju obrúčku zatiaľ z prsta nezložil. "Sebastian ju prosí, aby mu dala ešte jednu šancu," prezradil pre Page Six zdroj blízky Ratajkowski. "To sa však nestane, pretože ona sama pátrala a zistila ešte viac sr*čiek, ktoré robil za jej chrbtom," tvrdí.

Krásnu Emily spoznal celý svet vďaka klipu Blurred Lines:

Nie všetci z okruhu ich známych sú stotožnení s rozhodnutím Emily. "To, čo spolu mali, je naozaj výnimočné. Všetci ich priatelia ich radi sledovali v novinách a na titulkách," povedala nemenovaná postava newyorskej spoločnosti. "Boli jednoducho krásni, ale, samozrejme, aj tie najkrajšie vzťahy majú takéto škaredé konce. Neviem, aká je pravda o Sebastianovom správaní, a neobhajujem ho, ale viem, že sa obaja spamätávajú. Je to také smutné," dodal známy páriku.

Emily rada provokuje a je pomaly zázrak vidieť ju oblečenú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

"Obaja sú odlišní, spojili sa a jednoducho to fungovalo. Všetci z nich boli nadšení, vzali sa tak rýchlo, ale dávalo im to zmysel," myslí si ďalší zdroj z ich spoločenských kruhov. "Ona je dokonalá žena, on je fešák a obaja sú naozaj inteligentní - Emily je naozaj, naozaj inteligentná. Ona je viac ako modelka a on je viac ako filmový producent," vyjadril sa o páre s obdivom. Ako sa zdá, Emily však už zo vzťahu so Sebastianom vytriezvela a zrejme nemá chuť zabudnúť a odpúšťať, radšej ide vo svojom živote ďalej. V utorok oznámila, že chce vystúpiť na Power Women's Summit, teda na Samite silných žien časopisu Forbes, ktorý sa uskutoční budúci mesiac v New Yorku a možno práve to bude jej cesta.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie