Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Je hotovo, KONČÍ! Niekdajší Ken, dnes už Barbie šokuje vyjadrením o svojom vzhľade!
Zdielať na

Je hotovo, KONČÍ! Niekdajší Ken, dnes už Barbie šokuje vyjadrením o svojom vzhľade!

Archívne video

Neuveriteľné sa má stať zakrátko skutočnosťou. Barbie v ľudskej podobe menom Jessica Alves (39) je vraj už spokojná so svojou podobou s touto kultovou bábikou a ďalšie plastiky preto už vraj neplánuje. Niekdajšia hviezda reality show odhalila v relácii This Morning svoj najnovší lifting tváre po celkovo 90 vylepšeniach, ktoré ju stáli takmer milión libier. Na jej tvári bolo ešte vidno bolestivé modriny z posledného liftingu tváre, ktorý absolvovala u prominentného plastického chirurga v azerbajdžánskom hlavnom meste Baku. Na zákrok, ktorý mal pomôcť zmeniť tvar jej očí do podoby topmodelky Belly Hadid, musela čakať vyše roka.

​Jessica, narodená ako Rodrigo v Brazílii, priznala, že sa cíti byť "nervózna" kvôli svojim jazvám a dala si na tvár preto veľa mejkapu, aby nebolo až tak vidieť jej modriny, ale aj tak jej to veľmi nepomohlo. Modriny a ranky boli vraj aj dôvodom, prečo zrušila plánovaný víkendový večierok. Na streame na svojom profile na Instagrame stihla ešte pred vystúpením zdieľať krátky klip, na ktorom ju bolo vidieť ako sedí pred zrkadlom pred líčením, kde sa riadne vynímali jej "monokle" pod očami.

V rozhovore s moderátormi relácie This Morning vysvetlila, že je už ale naozaj definitívne spokojná a tento vzhľad bol jej "konečným cieľom". "Posledný zákrok mi dal oči Belly Hadid. Nešla som na neho, aby som vyzerala mladšie, alebo aby som spomalila čas. Teraz už len musím zohnať niekoho, kto mi bude ochotný opraviť nos, ktorý predtým pokazil iný lekár. Potom budem stopercentná," zverila sa Jessica.

Pozrite si Jessicine úprimné priznania v relácii This Morning:

"Po mnoých operáciách som dosiahla tento vzhľad. Priznávam, že to nie je práve najprirodzenejší vzhľad," dodala sebakriticky, pričom skutočne ju nemožno podozrievať z toho, žeby chcela čo i len trošku pôsobiť prirodzene - na to je už skutočne neskoro. "Toto je konečný vzhľad, toto bol konečný cieľ, bola to veľmi dlhá cesta a ja nemôžem byť šťastnejšia," skonštatovala spokojne plastiková kráľovná.

Jessica a jej nové oči:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

"Cítim sa na 95 % šťastná. Keď sa pozriem do zrkadla, ďakujem Bohu za svojich chirurgov, za svoju rodinu, za lekárov," vyjadrila vďaku všetkým, čo sa podľa nej nejakým spôsobom podieľali na jej premene. Opísala aj ako prebiehala jej posledná operácia v Baku. "Nechala som si zdvihnúť tvár smerom nahor. Chirurg namiesto rezov napol svaly, aby mi zdvihol líca a čelo. To preto, aby som mala oči Belly," vysvetľovala. "So zákrokom som veľmi spokojná, spolu s liposukciou kontúr tela," vyjadrila Jessica svoju spokojnosť s prácou plastického chirurga. Už len aby čo najskôr našla niekoho, kto jej bude napriek varovaniu ochotný urobiť aj zákrok kvôli oprave jej nosa a bude vraj hotovo, čomu sa ale v prípade tejto krásky len ťažko verí.

Jessica krátko po zákroku:

Instagram/JA

Súvisiace články

Najčítanejšie