Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z ohnivej lásky neostalo nič! Kardashianka a jej zajačik sa ROZIŠLI!
Zdielať na

Z ohnivej lásky neostalo nič! Kardashianka a jej zajačik sa ROZIŠLI!

Archívna reportáž

Spôsobili poriadny rozruch, keď sa rozhodli odtajniť romancu. Kim Kardashian (41) sa bezhlavo zaľúbila do populárneho amerického komika a herca Petea Davidsona (28) pomerne krátko potom, čo sa definitívne rozpadlo manželstvo s Kanyem Westom. Hoci žiadosť o rozvod bola v tom čase už podaná, ešte stále nie sú rozvedení a ktovie, či teraz raper nedostane druhú šancu.

​Psychicky labilný Kanye len ťažko niesol nový vzťah jeho manželky Kim, viackrát jej vyznal verejne lásku, rovnako viackrát slovne útočil na Petea, dokonca ho v jednej z novších piesní aj pochoval. Zdá sa, že tento vzťah mu už ale vrásky robiť nemusí. Z USA prišla správa, že po deviatich mesiacoch sa Kim a Pete rozišli, o čom informoval ako prvý portál Eonline.com.

Zdroj blízky prá tvrdí, že hoci sa dvojica "veľmi miluje a rešpektuje", zistili, že kvôli veľkej vzdialenosti a náročným rozvrhom "je veľmi ťažké udržať si vzťah". K rozchodu došlo niekedy tento týždeň.

Pozrite si scénku, pri ktorej preskočila iskra:

Pete v poslednom čase trávil veľa času v Austrálii, kde nakrúca film s Orlandom Bloomom, a Kim sa snaží balansovať medzi cestovaním a prácou po celom svete, a zároveň vychováva svoje štyri deti v Los Angeles. Ešte nedávno pritom zverejnila súbor koketných fotografií s Petom - zrejme aby pripomenula svetu, že sú stále spolu. Čo sa ale tak náhle stalo, že sa rozhodli pre rozchod, už známe nie je.

Pred necelým mesiacom vládla ešte idylka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pár sa pritom vraj veľmi snažil fungovať aj na diaľku. "Keď sú od seba, sú v neustálom kontakte," povedal dôverný zdroj. "Kim miluje, že ju vždy rozosmeje a keď sa rozprávajú, naozaj jej spríjemní deň," tvrdil zdroj, no zjavne nič nebolo tak silné, aby dokázali vzťah udržať aj cez tisíce kilometrov. Možno sa teraz pokúsi opäť zabojovať Kanye West, s ktorým má Kim štyri deti, z toho dve vlastné, dve vynosené náhradnou matkou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie