Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Podraz voči fanúšikom?! Adele tvrdí, že jej to je JEDNO!
Zdielať na

Podraz voči fanúšikom?! Adele tvrdí, že jej to je JEDNO!

Archívna reportáž

Na rozdiel od mnohých iných hviezd v rovnakom hviezdnom postavení, majú ľudia k speváčke Adele (34) dôverný vzťah. Zaslúžila sa o to sama svojou úprimnosťou a otvorenými diskusiami o jej duševnom zdraví. Adele dávala svojim fanúšikom vždy pocit, že ju poznajú ako "dievča od vedľa", ale napriek tomu sa bránila tomu, aby sa podelila o všetky detaily z jej súkromného sveta. Výsledkom toho je konflikt, v ktorom jej fanúšikovia a priaznivci reagujú podráždene, lebo sa cítia oprávnení vedieť o Adele všetko. V skutočnosti zistili, že o nej nevedia takmer nič.

V najnovšom rozhovore pre BBC Radio 4 sa Adele pomerne nevídane otvorila. Ona sama sa vraj považuje za samotárku, aj preto možno má verejnosť o jej život o to väčší záujem. "Niekedy to boli aj dva roky a nikde ma nevideli. Zvykla som si len tak sa poflakovať doma. Ale tiež mám celú zostavu outfitov, v ktorých sa pohybujem, a nikto o tom nikdy nevie, len aby som mohla ísť von a byť úplne bezstarostná," prezradila. Pri diskusii o svojom široko medializovanom rapídnom úbytku hmotnosti povedala, že to považuje za súkromnú záležitosť, ale trápi ju myšlienka, že niektorí fanúšikovia si myslia, že ich "zradila"."Cítim sa podvedená a oklamaná," napísala vo svojom komentári istá používateľka Twitteru po tom, ako zistila, že Adele rapídne schudla, a mnohí sa k nej pridali.

"Chápem, prečo to aj novinári chcú vedieť, pretože som sa o svoju cestu nepodelila tak, ako to robia iní... Urobila som to v tichosti," konštatovala speváčka. Adele tvrdí, že schudla okrem úpravy stravy hlavne vďaka cvičeniu. Podľa jej slov jej to dodalo potrebné"sústredenie" a "vďaka nemu som mala pocit, že sa posilňujem psychicky tým, že sa posilňujem fyzicky," vysvetlila s tým, že schudnuť nebolo jej hlavným cieľom. "Schudla som bez pozornosti ostatných, urobila som to pre seba. Ale chápem tú fascináciu. Nezdieľala som svoju cestu tak, ako to robia všetci ostatní. Väčšina iných ľudí by o tom už dávno vydala aj DVD," povedala Adele, kde tkvie šok jej fanúšikov z náhlej zmeny.

Adele je síce na súkromie citlivá, avšak svoje pocity často premieňa do textov piesní, tak ako aj v piesni Easy On Me, kde spieva o tlaku verejnosti i médií, ktorý je na ňu vyvíjaný:

Počas rozvodového konania mala neľahké psychické stavy a riešila to po svojom. "Mnohí ľudia si mysleli, že som ich podrazila, že som podľahla tlaku spoločnosti. Ale to ma nerozhodilo, vlastne mi to bolo jedno. Oni ma nemuseli ma držať za ruku o štvrtej ráno, zatiaľ čo som plakala pod návalom úzkosti a zúfalo potrebovala rozptýlenie," opísala svoje pocity slávna a obdivovaná speváčka. "Nemôžete si ma kúpiť. Nemôžete si ma kúpiť ani za nič," odkázala Adele fanúšikom, ktorí jej kypré tvary považovali aj za akýsi odkaz boja proti diktátu módy.

Adele koncom júla oznámila náhradné termíny koncertov jej rezidenčného pôsobenia v Las Vegas: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Nepochybne aj vzhľadom k ich nevôli, keď tesne pred začiatkom jej rezidenčných vystúpeni v Las Vegas všetky odriekla. "Nebudem robiť koncerty len preto, že musím, alebo preto, že ľudia budú sklamaní, alebo preto, že prídeme o kopu peňazí," vysvetlila ako nezávislá žena, vzdialená od toho ako domácky sa javila kedysi. Jej sympatickosť, neokázalá osobnosť vyvážená jej kariérou, ktorá je stále na vzostupe, pôsobia priam ako nemožná kombinácia, čo mnohých rozčuľuje, ako to už často býva v ľudskej povahe.

Súvisiace články

Najčítanejšie