Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Poriadny prešľap! Unikla informácia, že Amber spravila zrejme zásadnú chybu!
Zdielať na

Poriadny prešľap! Unikla informácia, že Amber spravila zrejme zásadnú chybu!

Archívna reportáž

V súdnom monsterprocese hollywoodskej hviezdy Johnnyho Deppa (59) a jeho exmanželky Amber Heard (36) sa prepralo množstvo špinavostí zo súkromných aj veľmi intímnych záležitostí vo vzťahu tohto páru. V tejto neľútostnej vojne dvoch exmanželov má teraz navrch Johnny Depp a jeho právny tím po verdikte súdu v ich prospech. Ale Amber Heard s jej tímom sa nemieni vzdať. Oficiálne od nich prišlo v podaní na súd vo Virgínii, kde sa súdny proces uskutočnil, oznámenie o odvolaní sa proti rozsudku. Ktovie, či to nie je ale chyba, keďže sa ukazuje, že by si herečka mohla prísť na celkom slušné peniaze, ktoré by jej mali patriť ako podiel na zárobkoch Deppa počas trvania ich manželstva.

​Namiesto toho, aby získala polovicu z odhadovaných 33 miliónov dolárov, čo je vyše 16 miliónov dolárov, za Deppov honorár z posledných Pirátov Karibiku, čo nakrúcal ešte počas trvania ich manželstva, rozpredáva svoj majetok. Musí po prehratom súdnom procese vyplatiť Johnnymu 8,3 milióna dolárov, aby sa mohla oficiálne odvolať, ale tie podľa vyhlásenia jej advokátky nemá. Podarilo sa jej už predať obľúbený dom v kalifornskej púšti, za ktorý získala podľa TMZ 1,05 milióna dolárov, teda o 500 tisíc viac, ako keď ho kúpila. To ale rozhodne na vyplatenie exmanžela nestačí. Zdá sa byť preto taktickou chybou neuspokojiť sa miliónmi vďaka Deppovej kariére, a len ťažko sa verí tomu, že by armáda právnikov tento fakt prehliadla.

Počas minulého víkendu bolo odtajnených viac ako 6 000 strán súdnych dokumentov z procesu Depp vs. Heard. Dokumenty vrhajú nové svetlo na súdny proces, ktorý sledoval celý svet, a poskytujú nový pohľad na právnu stratégiu právnych tímov exmanželov. Ako sa javí, zistené informácie nevrhajú príliš dobré svetlo na tím Deppa, ktorý mal podľa názoru tímu Heard v úmysle použiť ako dôkazy o pochybnej morálke Amber napr. jej nahé fotografie, video z reality šou jej sestry Whitney, či zábery z pôsobenia Amber ako exotickej tanečnice. Tomu sa krátko venovala niekoľko rokov predtým, ako sa zoznámila s Deppom. Ten sa tým vraj "zlomyseľne" pokúša naznačiť, že Amber bola kedysi eskortkou. Taktiež ako dôkazy jej nevhodného spravania v manželstve s Johnnym predkladal údajne upravené zvukové záznamy.

Film Rumové denník s Johnnym Deppom v hlavnej úlohe bol pre oboch hercov osudový, práve na pľaci zahoreli láskou, ktorá však dopadla katastrofálne: 

Na druhej strane okrem mnohého iného bolo dosť pochybné tvrdenie Heardovej tímu v dokumentoch z prípravného konania, že herečka utrpela ekonomické straty v rozsahu "47 - 50 miliónov dolárov v priebehu 3 - 5 rokov" v dôsledku hanlivých výrokov Deppa a jeho okolia na jej adresu. Heardovej tím ako dôkaz vymenoval celý rad hercov, ktorí sú podľa neho "porovnateľní" s Heard, ako Jasona Momoa, Gal Gadot, Zendayu, Any de Armas a Chrisa Pinea. Všetci títo herci boli a sú ale jednoznačne a objektívne väčšie hviezdy ako Heard. Ako sa teda zdá, ak dôjde k obnoveniu súdneho procesu, bude to ešte "veľmi veselé" a ťažko odhadnúť komu a či vôbec to niekomu z páru prospeje.

Amber sa rozhodla byť dobrovoľne slobodnou mamičkou a nechala si vynosiť dieťatko. Avšak vtedy ešte netušila, že príde o značnú majetku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Najčítanejšie