Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obrovská radosť v hviezdnej rodinke! Po bolestnom potrate je na ceste vysnívané BÁBO!
Zdielať na

Obrovská radosť v hviezdnej rodinke! Po bolestnom potrate je na ceste vysnívané BÁBO!

Archívna reportáž

Pred niečo vyše tromi rokmi ohlásil svetu cez svoju vtedy najnovšiu pieseň radostnú novinu spevák John Legend (43). Jeho manželka Chrissy Teigen (36) sa v klipe pochválila rastúcim bruškom a boli najšťastnejší na svete, nakoľko sa im podarilo počať prirodzenou cestou, čo lekári považovali za takmer nemožné. No potom prišiel piaty mesiac, masívne krvácanie a koniec.

​ John a Chrissy sa zo straty syna Jacka, ako ho nazvali, veľmi dlho spamätávali. Azda už aj prestávali veriť, že by sa im mohlo predsa len ešte pošťastiť pridať k malej dcérke a synovi aj ďalší poklad. Teraz je už jasné, že sa to podarilo.

Chrissy Teigen na Instagrame oznámila, že čaká dieťa, pričom sa podelila o dve krásne fotografie svojho rastúceho bruška. Modelka s citeľným dojatím uviedla: "Posledných pár rokov bolo prinajmenšom zmätok emócií, ale náš domov a srdcia sa opäť naplnili radosťou".

Chrissy vie, ako zaujať, tentokrát ale tým najkrajším spôsobom:

No ako je zrejmé aj z veľkosti bruška, ani trochu sa s oznámením neponáhľala. "Pri každej kontrole som si povedala: 'ok, ak je dnes zdravé, oznámim to', ale potom som si s úľavou vydýchla, keď som počula tlkot srdca, a rozhodla som sa, že som stále príliš nervózna," prezradila, prečo tak dlho otáľala. Smutna skúsenosť nepustila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Nemyslím si, že niekedy budem odchádzať z kontroly s väčším vzrušením ako nervozitou, ale zatiaľ je všetko perfektné a krásne a ja sa cítim nádejne a úžasne. Ok uff, bolo veľmi ťažké udržať to v sebe tak dlho!" zverila sa fanúšikom krásna Chrissy, ktorej profil zaplavili okamžit nespočetné gratulácie. Stačilo niečo vyše hodiny, aby zozbierali fotky s bruškom 1,5 milióna srdiečok. Niet pochýb, že priania od kolegov aj verejnosti sú po bolestnej strate úprimné. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie