Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hanychová sa prekonáva! Zatiaľ čo Soukup akoby o 10 rokov ostarol, ona zverejnila TOTO!
Zdielať na

Hanychová sa prekonáva! Zatiaľ čo Soukup akoby o 10 rokov ostarol, ona zverejnila TOTO!

Zdroj: Instagram/JS

Tempo, akým sa vyvíja vzťah influencerky Agáty Hanychovej (37) a majiteľa súkromnej televízie Jaromíra Soukupa (53) je až neuveriteľné. Ich sledovatelia sú z toho zväčša nadšení a v ich očiach získal najmä dovtedy pre mnohých neveľmi smpatický kontroverzný multimilionár a moderátor mnohých vlastných relácií v jeho televízii celkom iný krediť. Agáta sa zjavne postarala aj o jeho mladistvejší styling vďaka čomu vyzerá na zverejnených fotkách od profesionála ako príťažlivý muž s mladistvou iskrou. Postupne však na jeho tvári vidieť predsa len akúsi únavu, ba dokonca mnohí začali tvrdiť, že vyzerá strhane, akoby zrazu v tvári o desať rokov ostarol.

​Rýchly a aktívny spôsob života, akým žije dcéra herečky Veroniky Žilkovej (60), je priam vražedný. Vstáva vraj podobne ako mama veľmi skoro ráno a potom jej deň prebieha vo veľkom tempe až do večera. Aj to mohlo zrejme prispieť k jej nezhodám s partnermi, ktorí majú o spôsobe života a denného režimu iné predstavy. Ktovie, či k nim nepatrí už aj Soukup. Najmä sa mu nemusí veľmi páčiť, že nemôže odpočívať a relaxovať po jeho náročnej práci aspoň na letnej dovolenke v jeho dome v Marbelle. Agátu mu leňošenie pri bazéne či na pláži pri mori veľmi nedopraje. Ak pred mladou milenkou nechce vyzerať ako neschopný starec, behá s ňou po obchodoch, vyráža na skútri po okolí a venuje sa vodným a iným športom.

Agáta ho už zaťahuje aj do jej aktivít na sociálnej sieti. Nedávno ho prizvala na stream s jej sledovateľmi na Instagrame. Netajil sa tam z obdivu k nej a prezradil aj niečo z ich súkromia. Agátu zväčša len vychvaľoval. Je vraj krásna, milá, vo všetkom si vraj rozumejú a ani si veľmi neprotirečia. "Rozmýšľam... mne sa na tebe páči všetko," vyznal jej obdiv pred jej sledovateľmi na streame. Posťažoval si akurát na jej fajčenie cigariet, ale aj to sa vďaka jeho dobre miereným výčitkám už zlepšuje a fajčí teraz vraj menej ako má vo zvyku. Ešte pred streamom si pofrflal v jej videostories za bláznivé správanie počas ich spoločnej jazdy na skútri. Agáta je z neho viditeľne ale stále čoraz viac nadšená.

Nakrúcanie tejto relácie sa stalo páriku osudným v dobrom zmysle slova:

Agátin nový frajer vyzerá na záberoch z jej príbehu značne unavený, azda to bude j z brunetkinho vražedného životného tempa: 

Instagram/AH

​​Neustále zdieľa ich zamilované fotografie na sociálnych sieťach. Na jednej z posledných sa Jaromír oblečený do bielej košele usmieva pri ich spoločnej večeri. "Viem, že ti môžem povedať čokoľvek. A ty nebudeš súdiť, len počúvať. Pretože si to najlepšie, čo ma kedy stretlo. Pretože nesúdiš, len počúvaš. Pretože ty si to najlepšie, čo ma kedy stretlo. Pretože, môj miláčik, ty a ja môžeme ovládnuť svet," pridala aj vyznanie slovami textu piesne Toma Walkera Len ty a ja. Naposledy sa podobne, aj keď nie až tak romanticky, vyznávala z obdivu k chirurgovi Andrejovi, ale na toho už zrejme dávno zabudla. Snáď ju tak rýchlo city neprejdú a ostáva veriť, že aj Jaromír to bude cítiť podobne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie