Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To je ale šok! TOTO Belohorcová po návrate zo Slovenska od manžela rozhodne nečakala!
Zdielať na

To je ale šok! TOTO Belohorcová po návrate zo Slovenska od manžela rozhodne nečakala!

Archívna reportáž

Po návšteve na rodnej hrude sa už manželský pár Zuzana Belohorcová (46) a Vlasta Hájek (47) vrátil na Tenerife, kde žijú už vyše roka. Podarilo sa im tam kúpiť aj krásny dom s výhľadom na oceán a aj s deťmi sú zatiaľ veľmi spokojní. Na slnečnom Tenerife si užívajú aj rušný spoločenský život. Posledne sa Zuzana pochválila videom a fotkami z jednej bujarej párty v ich obľúbenom klube. Aj keď už nie sú s manželom práve najmladší, vedia to obaja zjavne ešte riadne roztočiť. Z najnovších fotiek jej manžela, ktoré zdieľala a komentovala Zuzana na Instagrame, ale vyzerá, že ju ešte stále vie aj šokovať.

​Vlasta totiž práve prišiel z kaderníckeho salónu a Zuzana nechcela veriť vlastným očiam, ako sa zmenil, a nie práve k lepšiemu. On ale preto nestrácal dobrú náladu. Snažil sa ju upokojiť frajerskými rečami. "Všetci hovoria, že vyzerám mladšie," veselo na ňu pokrikoval s jeho argumentom. "Zlatko, ja neviem, mne sa to veľmi nezdá," smiala sa jeho nadšeniu Zuzana, ktorej sa jeho takmer holá hlava vôbec nepozdávala. 

Potom sa dal vyholený Hájek do vysvetľovania, ako k tomu došlo. Zrejme to spôsobila jazyková bariéra medzi ním a holičom. Ten sa tváril, že jeho usmerneniu ako ostrihať jeho kšticu rozumie, ale ako sa ukázalo, nebolo tomu tak. "Jasne som mu povedal, aby to vzal jednotkou po stranách a dvojkou navrchu, ale on to vzal jednotkou po celej hlave, takže som skinhead," posťažoval sa Vlasta, ktorý si na svojom imidži potrpí podobne ako Zuzana.

Z Floridy sa prisťahovali do Marbelly, tam sa im zdalo byť ale v zime príliš chladno:

​Tá ani počas terajšej návštevy na Slovensku a v Česku nazaháľala a absolvovala hneď niekoľko zákrokov na skrášľovacej klinike. Podobné zákroky sú v USA, kde žili na Floride vyše desať rokov a iste aj na Tenerife, kde žijú v súčasnosti, veľmi drahé. Zuzana to má iste s manželom veľmi dobre spočítané a okrem úprav krásy zveruje do rúk českých a slovenských odborníkov aj svoje vlasy.

Vlasta z nového zostrihu tiež nie je nadšený, bude sa musieť doučiť španielsky, aby nedochádzalo k nedorozumeniam:

Instagram/ZB

​Na rozdiel od zahraničia, je na Slovensku aj v Česku za hviezdu a o toto postavenie nechce Belohorcová rozhodne prísť. Obvykle si tu dá urobiť aj pekné fotografie od profesionálnych fotografov. O svoju povesť sexice bojuje naďalej s hrdosťou a treba uznať, že iskru rozhodne nestráca. Za jej pevnú štíhlu sa aj vďaka prísnej závotospráve a cvičeniu nemusí hanbiť a veľmi podobne mladistvo pôsobí aj jej manžel, či už s vlasmi alebo bez.

Zuzane a Vlastovi sa darí aj v biznise:

Súvisiace články

Najčítanejšie