Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Celé to bolo len divadlo?! Vémolovci sa včera NEVZALI, zato Lela už má byť v TOM!
Zdielať na

Celé to bolo len divadlo?! Vémolovci sa včera NEVZALI, zato Lela už má byť v TOM!

Archívne video

Veľkolepú svadbu, na ktorú sa nezabúda, si želala mať dvojica snúbencov Lela Ceterová (33) a Karlos Vémola (37), a to sa im aj podarilo. Všetko prebehlo v plnej paráde a lesku za pekného počasia na brehu rieky Vltavy v Občianskej plavárni v Prahe. Oddávali sa na móle, vyzdobenom záplavou bielych ruží a v podobnom duchu so zlatými doplnkami sa niesla okázalá výzdoba aj vo vnútorných priestoroch. Zlatým klincom bola nevesta oblečená v nádherných bielych čipkovaných šatoch. Ženích sa vyfešákoval do čierneho obleku s bielym pásom na bokoch a v bielej košeli s bielou kravatou.

Na prekvapenie všetkých oddal herec Jiří Krampol s medailou mesta na krku. Iste sa všetkým zdalo byť zvláštne, ako je to vôbec možné, no Karlos všetkých schladil tvrdením, že herec "má oprávnenie oddávať". No ako sa ukázalo, tá zásadná veta "Týmto prehlasujem váš sobáš za právoplatne uzavretý," v skutočnosti platná nebola. 

Krampol totiž nie je starosta, ani poverený poslanec obecného zastupiteľstva v žiadnej obci, v meste či mestskej časti.  Nebol tam prítomný ani nikto z matriky s patričnými listinami, ktoré mali novomanželia spečatiť podpismi. Manželmi sa teda oficiálne v tej chvíli iste nestali. Podľa informácií Blesku sa tak stalo už predčasom, ale kedy presne zatiaľ nie je známe.

Takto to na svadbe storočia, ako hlásal Vémola, vyzeralo:

Napokon, priznal to aj sám Krampol. "Nemám, samozrejme, oprávnenie oddávať, tá primátorská medaila na mojom krku je len rekvizita. Som presvedčený, že tí dvaja sú dávno oddaní a ja som im týmto len spestril tú ich svadbu storočia," povedal ostrieľaný herec. "Dnes je to prvýkrát a naposledy!" vyhlasoval Vémola po "obrade" a Lelu vychválil do nebies. Prvýkrát to bolo určite so všetkou slávou, ale ten skutočný podpis na matrike evidentne nedali na papier včera.

Rytmus to odpálil naplno:

Na druhej strane, zrejme by to bolo všetkým takmer 400 prítomným hosťom aj jedno, hlavne, že bola super zábava. A Lela sa vyznala, že jej Karlos "plní celý život sny", nielen v podobe svadobných prsteňov. Tie podľa slov Terminátora boli riadne drahé a ich výber nechal na svoju polovičku. V nádherných Leliných svadobných šatoch sa podľa neho bude raz vydávať ich dcéra Lilinka. Na svadbe mal Karlos všetkých potomkov. "Áno, všetky štyri sú tu. A na ďalšom pracujeme," potvrdil s prekvapujúcim dodatkom šťastný ženích a ak bol po dlhej noci schopný "akcie", Lela by už mala byť tehotná, ako prorokoval.  "Po dnešnej svadobnej noci určite bude," sebavedomo vyhlásil ženáč. Tak snáď im to vyjde.

Súvisiace články

Najčítanejšie