Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tajná svadba! Mladý herecký pár si povedal ÁNO už začiatkom júla!
Zdielať na

Tajná svadba! Mladý herecký pár si povedal ÁNO už začiatkom júla!

Zdroj: Instagram/ATJ

Niektorí ohlasujú svadbu už rok vopred, iní ju taja do poslednej chvíle a sú takí, ktorí o nej prehovoria až keď to už majú za sebou. Americká herečka Anya Taylor-Joy (26), ktorej meno je známe najmä tým, ktorí ju videli vo filmových seriáloch Dámsky gambit či Peaky Blinders, nasledovala trend hollywoodských hviezd a tajne sa vydala. Mnohí jej fanúšikovia boli z tejto informácie prekvapení, lebo s pomerne neznámym mladíkom chodila len zhruba rok, a ich súkromie veľmi nezdieľala na sociálnych sieťach.

​Podľa Page Six začiatkom júla povedala áno na malom súkromnom obrade hudobníkovi a hercovi Malcolmovi McRae (28), ktorý je tým tajomným mužom. Malo to byť krátko predtým, ako Anya odletela do Austrálie, aby pokračovala v nakrúcaní spin-offu Mad Max Furiosa. Pár už od začiatku randenia dbal na to, aby sa objavoval v médiách čo najmenej, a tak sa vyhol nechcenej pozornosti verejnosti. Po prvýkrát ich spolu bolo možno vidieť na fotografiách z maja 2021, ako sa počas prechádzky v New Yorku bozkávajú.

Taylor-Joy onedlho priznala, že má priateľa. V septembri 2021 ich opäť vyfotografovali ako sa bozkávajú, tentokrát to bolo v Benátkach. Oficiálne sa ako pár objavili až tento rok v marci, keď sa spolu prešli po červenom koberci po udeľovaní Oscarov na after party. Minulý mesiac herečku odfotili v New Yorku, ako sa chváli diamantovým prsteňom, čo hneď vyvolalo podozrenie, že je už zasnúbená. Herečkin hovorca však nebol ochotný sa k tomu vyjadriť.

Anya v seriáli Dámsky gambit ohúrila:

Malcolm len nedávno na Instagrame zdieľal fotografiu, na ktorej je spolu s Anyou. Napísal k nej vyznanie, ako je na Anyu hrdý. Novomanželov, oblečných športovo v džínsoch a a svetroch spozorovali v pondelok v Sydney. Zdroje prezradili, že plánujú väčší obrad, keď sa vrátia do USA. Bývajú spolu už nejaký čas v luxusnej časti Los Angeles, Hollywood Hills. Malcolm, ktorý pochádza z Alabamy, sa do Los Angeles presťahoval pred pár rokmi kvôli láske, ale dopadlo to vraj katastrofálne. A práve to ho podnietilo, aby sa začal naplno venovať hudbe, čo viedlo až k podpisu zmluvu s vydavateľstvom Warner Records.

Zdá sa to byť priam osudové, Anya a Malcolm sa narodili v ten istý deň, s dvojročným odstupom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Ako a kedy sa Malcolm zoznámil s Anyou nevedno, ale musí to byť medzi nimi veľmi silné, keď sa tak rýchlo od začiatku ich vzťahu rozhodli pre manželstvo. Pre britský Vogue sa herečka v marci vyznala z citov k nemu netradičným spôsobom. "Minule som svojmu partnerovi povedala, že je mojím hobby," povedala Taylor-Joy a hneď sa zverila aj s dôvodom jej nadšenia. "Konečne som našla niekoho, kto so mnou bude spokojne sedieť a ticho čítať. V podstate máme 80 a 7 rokov zároveň a funguje to naozaj dobre," komentovala ich spoločné chvíle. Ale iste je toho medzi nimi pekného oveľa viac, nehovoriac o tom, že sa na nich aj dobre pozerá.

Súvisiace články

Najčítanejšie