Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vo štvrtok sa berú, Lela vymetá salóny krásy! Vémolovi sa týmto VYHRÁŽALA, ak by titul nezískal!
Zdielať na

Vo štvrtok sa berú, Lela vymetá salóny krásy! Vémolovi sa týmto VYHRÁŽALA, ak by titul nezískal!

Archívna reportáž

Po vyhransobotňajšom om zápase Terminátora Karlosa Vémolu (37) so srbským zápasníkom Jokerom Aleksandrom Iličom (33), si mohla Lela Ceterová (33) konečne vydýchnúť. Napriek drahým a detailným prípravám ich veľkého dňa bol totiž zápasník schopný všetko zrušiť, ak by opasok majstra nepatril po zápase jemu.

​"Keby som z akéhokoľvek dôvodu opasok nemal, svadba sa odkladá!" vyhrážal sa pred zápasom Karlos. Už je jasné, že svadba bude, hoci Lela iste musela byť poriadne napätá, či sa konečne stane nevestou. "Nepochybujem, že vyhrá, to je jasné. Keby nie, tak ho domlátim ešte ja!" vyhrážala sa snúbencovi, pochopiteľne, len zo žartu. Minulý rok svadbu odložili kvôli zdravotným problémom oboch, a už vtedy Terminátor tvrdil, že svojej vyvolenej dá ako svadobný dar svoje víťazstvo a majstrovský pás.

Ceterová tento rok urobila už v júni extravagantnú rozlúčku so slobodou s priateľkami v jednom pražskom klube a bolo by naozaj trápne, keby svadba tento rok nenasledovala. Veľmi sa teší aj zo svojich svadobných šiat, tie sú vraj celkom také, aké si vysnila. O organizáciu a zabezpečenie svadby sa stará objednaná firma, ale veľa  toho musí riešiť aj budúci ženích. Všeličo sa komplikuje, a tak bude treba improvizovať. "Teraz je už je na tej lúke postavený stan, s čím som nepočítal. Takže na to nie je celkom toľko priestoru. Kolotoč tak bude musieť byť asi len malý, labute nebudú," vysvetľoval Vémola okresané plány ešte pred zápasom.  

Oslavy sú u Vémolovcov tradične okázalé, svadba nebude určite výnimkou. Pozrite si video z Karlosovej oslavy z roku 2021: 

Budúca nevesta sa na svadbu podľa jej vyjadrenia napriek poctivo pripravovala. Vylepšujúce chirurgické zákroky nepodstúpila, no aj tak sa zverila do opatery kliniky, kde pre ňu mali vylepšenia na mieru. "Je to špeciál priamo pre nevesty. Najskôr sa pokožka dôkladne vyčistí a nasleduje terapia červeným svetlom, po ktorej mi kozmetička urobí mikroihličkovanie. Potom už budem len relaxovať pri upokojujúcej maske a na záver sa aplikuje denný a očný krém," opísala Lela túto hodinovú procedúru pre Blesk. Niet pochýb, že vo svadobný deň ohúri, ako to len ona vie.

Teraz už snáď nič neohrozí prípravy snúbencov na ich veľký deň, keď sa stanú manželmi. Termín 28. júla je pre nich magický, v ten deň mali prvé rande. Na tomto dátume trval Vémola už vlani, a mal už vtedy aj jasnú predstavu o priebehu svadby, v tak trochu kolotočárskom duchu. Na Lelu radšej nič nenechával, vraj by zo svadby nič nebolo. "Som muž činu a musím všetko zariadiť. Ak sa to má stať raz za život, a to sa stane, chcem, aby to bolo veľké. Musia tam byť labute, kolotoče, levy a ďalšie veci. A Lela by to nedokázala zariadiť," tvrdil Karlos, no už je jasné, že mu tak úplne nevyjde. A bude mať čo robiť, aby všetko do štvrtka stihol a ohúril zhruba 300 očakávaných hostí.

Svadba bude! Aj to bol isto radostný výkrik Lely po víťazstve Karlosa so Srbom Iličom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie