Polojasno, dažďové prehánky
31°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Soukupa prekvapilo, ako vyzerá Agáta ráno! No TOTO predýchava ešte ťažšie!
Zdielať na

Soukupa prekvapilo, ako vyzerá Agáta ráno! No TOTO predýchava ešte ťažšie!

Archívna reportáž

Vzťah Agáty Hanychovej (37) a mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (53) plní médiá a sociálne siete už pomaly mesiac, no záujem neutícha. Aktuálne toho prezradili skutočne pomerne veľa v exkluzívnom rozhovore, kde inde, ako v magazíne patriacom do Soukupovho mediálneho impéria. Tam sa už objavila Agáta aj na titulke, tentokrát sa ale zapojil aj samotný Jaromír.

Zamilovaný pár si ochotne zaspomínal aj na ich začiatky, keď si každý z nich urobil o tom druhom prvý dojem. Samozrejme o sebe vedeli aj predtým, no je predsa len značne niečo iné poznať tvár z médií, ako potom stretnúť človeka naživo. Ako inak, upútal ich najskôr telesný vzhľad, píše portál Extra.cz"Prekvapilo ma, aký je pekný. Naozaj! Nikdy som ho nevidela naživo. Raz som ho stretla, ale nepamätám si to, lebo som bola tínedžerka," spomínala si Agáta. Možno ale pochybovať, či to boli práve jeho nohy, čo ju zaujalo vraj najviac, ako najprv tvrdila. "Vonku som ešte fajčila s ďalšími ženami, hlavne z komparzu a podobne, a potom prišiel Jaromír. Šiel okolo s batohom, mal hrozne pekné nohy, tak som si povedala, že ho zbalím. A zbalila som ho," zo smiechom tvrdila vo videu Hanychová. 

Jaromír sa v rozhovore pre Exklusiv zmienil zas o iných prednostiach, ktoré zaujali jeho na Agáte. "Agátu som si, samozrejme, všimol hneď, ako sme prichádzali do štúdia. Prekvapilo ma, že je vysoká skoro ako ja. Takže keď mi povedala, že je single, možno mi niečo trochu napadlo. Ale nepýtal som si číslo," tvrdil, pričom si nemohol nevšimnúť ani jej krásu. "Neprekvapilo ma, aká je pekná, to som teda vedel, ale prekvapilo ma, aká je pekná ráno," zložil Agáte skutočne poriadny kompliment, keďže o podobe niektorých zdanlivo dokonalých krások po zobudení kolujú legendy. Prvé rande mali v reštaurácii, a tak si museli uvedomovať, že to čoskoro  praskne, pretosa priznali radšej ako prví.

Agáta sa v minulosti blysla aj v klipe od známeho slovenského rapera Rytmusa v piesni Zlatkopky:

Za ten zhruba mesiac, čo sú spolu, mal tento skúsený seladón možnosť zistiť aj to, že sa Agáta páči aj mnohým iným mužom. Jej zjav a imidž pôsobí pomerne vyzývavo na chlapov, a tak sa podaktorí nezdráhajú ju hltať očami a prípadne aj osloviť - dokonca aj v prítomnosti Soukupa. "Mne v zásade nevadia ľudia na Instagrame. Vadí mi, keď Aguš oslovujú okoloidúci muži. Stáva sa to kdekoľvek. To mi vadí. Wakeboardoví tréneri, čašníci a najmä futbalisti. Len dúfam, že to patrí k zábavnej časti nášho života a nemusím sa kvôli tomu nijako príliš vzrušovať. Aj keď posledný večierok s futbalistami, keď istý futbalista sedel vedľa nás a nemohol odtrhnúť oči od Agáty... a ja neviem, či ona provokovala jeho alebo mňa," priznal sa Jaromír. Možno by sa mala Hanychová trochu držať na uzde, aby sa jej partner nezľakol a neutiekol. Len či to rodená provokatérka vôbec dokáže. 

Zaľúbenci si spolu s Agátinou dcérkou Miou užívajú slnečné lúče v španielskej Marbelle:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie