Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Budovanie spoločného domova a SVADBA! Hanychová a Soukup sú osudový pár!
Zdielať na

Budovanie spoločného domova a SVADBA! Hanychová a Soukup sú osudový pár!

Zdroj: Instagram/AH

Vzťah Agáty Hanychovej (37) s Jaromírom Soukupom (53) je aj po mesiaci stredobodom záujmu, prekvapivo, veľmi pozitívneho. Mnohí už počujú svdobné zvony, na to je ale azda ešte priskoro. Mediálny magnát v zrelom veku už raz ženatý bol, neskôr bol zásnúbený s herečkou Kateřinou Brožovou, no rozišli sa. Sotva by preto pokúšal osud urýchleným vstupom do manželstva s oveľa mladšou, prelietavou Agátou. Ale ktovie, či nie je touto atraktívnou influencerkou natoľko očarený, že bude ochotný zariskovať. Mužov si vie Hanychová rýchlo obtočiť okolo prsta, ale rýchlo ju aj prestanú baviť.

​​Toto všetko vie iste veľmi dobre aj Soukup, a preto sa dá pochybovať o tom, že by si pred tým zakrýval oči. Aká budúcnosť čaká tento bizarný pár, ako ho nazval aj nevlastný brat Hanychovej, Vincent Navrátil (25), je naozaj vo hviezdach. A presne tam obrátila sovju pozornosť veštica Soňa Humlová, aby portálu Expres naznačila možnú budúcnosť páru. Tá najskôr oboch porovnala vzhľadom k ich astrologickým znameniam, čo je v prípade Agáty býk a Jaromíra ryba. To je vo všeobecnosti dobré spojenie. Býci sú však tvrdohlaví, čo pokojné ryby môže vystrašiť. Na druhej strane ale môzu býkov upokojiť a usmerniť. V Jaromírovom prípade sa javí, že je riadna šťuka, ktorá vie dobre plávať aj v mediálnom biznise a s Agátou by si mal vedieť poradiť. 

​Veštica sa okrem astrológie riadi aj kartami a numerológiou. Úspešne predpovedala osud už mnohým a snáď sa ani v prípade tohto páru nemýli. "Vidím u nich obrovské duchovné napojenie, obaja sa stretli v čase, keď jednoducho jeden druhého potreboval. Aj preto sa ich vzťah tak rýchlo rozbehol, rozhodli sa na nič nečakať a dlho neotáľať. Obaja čelili v živote momentu, keď potrebovali zmenu a jeden v druhom videli záplatu na dieru, ktorá bola v ich živote doteraz ," pokračovala s výkladom Humlová, ktorá sa zamerala aj na ich duchovnú stránku. "Obaja vstúpili do svojich živiotov ako duchovní učitelia. Pani Agáta má ideálnu príležitosť upokojiť sa vedľa pána Soukupa. On zas môže pracovať na svojej citlivosti a empatii, vďaka Hanychovej sa uvoľní a na chvíľu si dovolí byť chlapcom, ktorým už takmer zabudol, že bol," dáva šancu úspechu ich vzťahu.

Agáta v minulosti naspievala pieseň nesúcu jej meno, kde vyjadrila svoj vzťah k bulvárnym médiám:

"Na Hanychovej mu imponuje jej energia, ale napriek tomu by sa nemalo nič preháňať. Ani jeden nie je povaha, čo by rada ustupovala. Ich najväčšou výzvou bude veľká hádka. To rozhodne o tom, či ich vzťah skončí tak rýchlo ako iné Hanychovej vzťahy, alebo či sa dvojica naučí komunikácii, porozumeniu a kompromisom," vysvetlila, kde môže byť vo vzťahu kameň úrazu."Ak svadba, tak jedine so Soukupom. Nebojím sa tvrdiť ani to, že mu bude pani Hanychová ochotná dať viac ako jej ex. Všetko, čo si myslela, že už nebude mať, môže mať so Soukupom. Svadbu, spoločné teplo domova, upokojenie, spoločné budovanie niečoho krásneho, pokojne aj ďalšie dieťa... Aj keď tam by som ešte počkala," uzatvorila veštica svoj výklad. Pár má teda pred sebou podľa veštby jasnú budúcnosť, teraz je to už len v ich rukách.

Obaja zaľúbenci si mediálnu pozornosť náramne užívajú a rozhodli sa z nej vyťažiť maximum: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie