Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Karlovarský festival sa skončil! Bolkova rodina ako Hujerovci, nadšenie hollywoodskych hviezd!
Zdielať na

Karlovarský festival sa skončil! Bolkova rodina ako Hujerovci, nadšenie hollywoodskych hviezd!

Filmový festival v Karlových Varoch už v tomto roku navštíviť nestihnete. Najväčší stredoeurópsky sviatok filmu vo svojom 56. ročníku po 10 dňoch vyvrcholil rozdávaním cien víťazom aj najväčším hviezdam. Filmový festival v Karlových Varoch je minulosťou. Na záver sa už tradične rozdávali ceny víťazom, ale aj pozvaným hviezdam Beniciovi del Torrovi a Geoffreymu Rushovi.

Nechýbalo defilé hviezd na červenom koberci, kde sa ukázalo, že krásne ženy už dávno neskrývajú tetovanie pod róbami a muži sa hrdo chvália svojimi deťmi či vnúčatami. Rodina Polívková prišla v troch limuzínach takmer kompletná - hotoví Hujerovci!

Ako grandiózne skončil, tak parádne sa aj festival začal:

"Je to opojné, takáto nádherná atmosféra je ako taký vzácny ostrovček úsmevov a šťastia," vyznala sa jedna z hlavných hviezd, Bolek Polívka. Rozhodne neostal v tieni ani pri hollywoodskej superstar, Beniciovi del Torro. "Veľmi sa mi tu páči, som nadšený," povedal sympatický herec so širokým úsmevom. Hviezda filmov  Obvyklý podozrivý, Traffic, 21 gramov a mnohých iných, charizmatický majster hereckého umenia z Portorika, prevzal cenu prezidenta festivalu. "Je ťažká, aj veľmi pekná - krásna a pre mňa je to veľká pocta," zhodnotil umelecké dielo vo svojich rukách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karlovy Vary IFF (@kviff)

Prvý deň festivalu sa predviedol herec Liev Schreiber, ako druhý prišiel austrálsky oscarový herec Geoffrey Rush.  "Som tu piaty deň, ale pripadá mi to ako celá večnosť. Je tu naozaj krásne," neskrýval nadšenie tento charizmatický muž. Hviezda filmov Žiara, Kráľova reč či parťák Johnnyho Deppa z Pirátov z Karibiku si tiež odniesol ocenenie. Žiaľ, medzi konkurenciou 170 filmov sa nepodarilo presadiť nikomu zo Slovenska.

Súvisiace články

Najčítanejšie