Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Marešovci prosili za svoju maličkú dcérku! Ľudia spojili sily a POMOHLI im!
Zdielať na

Marešovci prosili za svoju maličkú dcérku! Ľudia spojili sily a POMOHLI im!

Archívna reportáž

Pre svoju štvormesačnú dcérku Alex by jej rodičia Leoš Mareš (46) a jeho manželka Monika (41) zniesli hádam aj modré z neba. Aj keď im osud doprial hojnosť všetkého, na svojho potomka si museli nejaký čas počkať a niečo pritom aj vytrpieť. O to väčšie bolo šťastie, keď prišla na svet. Údajne do pôrodu nevedeli, či to bude chlapček alebo dievčatko, ale pre Leoša, ktorý má s prvou manželkou dvoch synov, bola dcérka splneným tajným želaním.

​Leoš sa bábom neustále mazná, pričom priam žiari od šťastia, ako vidieť z fotografií, ktoré zdieľa na Instagrame.  Rozkošná dcérka je teraz stredobodom jeho vesmíru. No pred pár dňami pribudlo na jeho profile videjko, ktoré bolo tak trochu volaním o pomoc. Rodičia Alex si trápili hlavu problémom, ktorý dobre poznajú mnohí rodičia. Ich poklad si veľmi obľúbil jednu hračku, jednoduchú textilnú bábiku, takzvaného mojkáčika. Bez nej vraj ani nezaspí. Majú úpreto obavy, čo bude vyvádzať, ak ju náhodou niekde stratia.

Rozhodli sa preto zaobstarať jej ešte aspoň jednu rovnakú, ale netušia, kde k nej prišli. Obrátili sa preto na ich sledovateľov na Instagrame. Na nakrútenom videu Monika ukázala hračku zo všetkých strán aj so značkou výrobcu a poprosila ľudí o pomoc. Bolo vidieť na očkách malej Alex, že svoju bábiku miluje. Vraj s ňou nielen zaspáva, ale musí ju mať aj pri prebúdzaní.

Monika a Leoš dokonalo ladia:

​Textilnú bábiku nazvali menom Tomáš. "Kde zohnať tohoto mojkáčika? Vôbec nevieme, kde sme k nemu prišli, ale je skvelý," pýtal sa vo videu na Instagrame bezradný Mareš. "My zháňame ešte druhého, náhradného. Nemôžeme prísť na to, kde sme zohnali práve tohoto," vysvetľoval ďalej moderátor. "Mojkáčik alebo spinkáčik. Potrebujeme ho ešte raz, keby sme o neho niekde prišli," apelovala na sledovateľov aj starostlivá novopečená mama Monika, ktorá sa pripojila k prosbe manžela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Ani jeden z rodičov by nechcel zažiť moment zúfalého plaču malej Alex, ak by zistila, že mojkáčika nemá. V prípade straty tejto bábiky by si iste vyčítali, že zabudli na prevenciu v podobe náhradnej. Sociálna sieť ale opäť raz ukázala svoju silu a netrvalo dlho a Marešovcov zaplavili tipy aj linky na ich mojkáčika. Niet pochýb, že ich pre istotu nakúpili hneď niekoľko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie