Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta definitívne na vedľajšej koľaji! Totálne ju tromfla jej mladšia sestra!
Zdielať na

Agáta definitívne na vedľajšej koľaji! Totálne ju tromfla jej mladšia sestra!

Zdroj: instagram/VŽ

Po 8 dňoch sa skončila snáď najväčšia spoločenská udalosť roka v Česku - Medzinárodný filmový festival Karlovy Vary. Ako tradične, aj tento rok mohli jeho návštevníci okrem dobrých filmov vidieť naživo aj mnohých populárnych hercov a herečky či iné celebrity. Medzi debutantov sa zaradila aj mladučká kráska Kordula Stropnická (16), ktorá síce herečkou nie je, a vraj ani nechce byť, ale prišla v sprievode mamy, populárnej herečky Veroniky Žilkovej (60) a hneď si všetkých podmanila svojim pôvabom.

​Kordulinu drobnú postavu a jemnú krásu, pričom jej na tvári vynikajú nielen veľké oči podtrhnuté výrazným make-upom, ale aj plné pery, zvýraznila dobrá voľba šiat. Každý z jej troch outfitov, v ktorých sa predviedla, bol vybraný s vkusom pre jej vekovú kategóriu. Najskôr sa objavila na fotení s mamou pred premietnutím filmu Spolu v roztrhaných modrých rifliach s krátkym hnedým topom. Mama mala na sebe šaty, ktoré si priniesla z Marbelly, kam boli obe pozvané Agátou do vily jej najnovšieho priateľa, mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (53). Tá dlho zvažovala, či tiež nezavíta spolu s ním do Varov, ale nakoniec si to rozmyslela, a tak nechala naplno vyniknúť svoju mladšiu sestru, ktorá ju tromfla vo viacerých smeroch.

Ohúrila najmä v TÝCHTO dlhých priesvitných šatoch telovej farby, v ktorých sa s mamou prešla po červenom koberci na záver festivalu. Jej debut tak zaznamenali blesky desiatok fotoaparátov a oči tisícok návštevníkov, ktorí sa prišli pozrieť na záverečnú parádu a defilé celebrít po červenom koberci. Kordula bude iste patriť medzi nezabudnuteľné tváre festivalu. Agáta môže o polovicu mladšej sestre len závidieť vkus a nežný šarm. Bola v odvážnych šatoch od Elisabetty Franchi priam uchvatná. Mame neprekážalo, že odhaľovali viac, ako je bežné. "Kordulka je bývalá tanečnica, takže koľkokrát mala na sebe dres, ktorý zakrýval ešte menej," so smiechom zhodnotila oblečenie svojej dcéry.

Kordulin svet je jednoznačne na chrbte koňa:

Ešte predtým sa Veronika Žilková s dcérou objavila na premietaní už 25 rokov starého filmu Zabudnuté svetlo.v upravenej digitálnej verzii, kde si zahrala po boku Bolka Polívku. Ten prišiel aj so svojou rozvetvenou rodinou. Pri spoločnom fotení s nimi nechýbali ani Veronika s Kordulou. Jej mladosť vynikla v romantickom prevedení mini šiat z krásnej bielej čipky s jemnými kvietkami. Bolkov syn na nej mohol oči nechať, ako vidno na TEJTO fotke. 

Jedna krajšia ako druhá:

Na otázku, či by nechcela skúsiť modeling, odpovedala: "Ja si nájdem niečo svoje." Veronika by to ale aj prijala, aby si zarobila na jej drahý koníček - kone. Práve to je vraj aj Kordulin najväčší sen, kúpiť si vlastného. Hoci tvrdí, že určite nebude ani herečka, Kordulu predsa dojal film, kde videla hrať mamu. "Veľmi sa mi to páčilo a na konci som dokonca plakala. Doma sa inak na televíziu nepozeráme, takže som nevidela skoro nič z toho, v čom mama hrala," priznala kráska, ktorá má v tomto smere rozhodne čo doháňať - jej mama má za sebou desiatky úloh.

Kordula špúliť pery po vzore staršej sestry skutočne nemusí, má ich plné prirodzene:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie