Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kedysi krásna herečka je na nepoznanie! Má len 36 rokov, no to by jej už nikto netipoval!
Zdielať na

Kedysi krásna herečka je na nepoznanie! Má len 36 rokov, no to by jej už nikto netipoval!

Zdroj: Instagram

Hollywoodska herečka Mischa Barton (36) bola ako tínedžerka jednou z hviezd seriálu O.C. Kalifornia. Hrala krásne, ale problémové mladé dievča, ktoré bojuje s drogami, alkoholom a depresiami. Nikto vtedy netušil, že podobné to bude mať herečka aj v skutočnom živote.

​Zdalo sa, že rodená Londýnčanka Mischa je predurčená na väčšie úlohy napriek prekvapivému a nečakanému odchodu zo seriálu, ktorý z nej urobil nádejnú hviezdu. Jej kariéra sa ale zastavila. Niežeby už nedostávala úlohy, no obvykle išlo o prepadáky bez šance na komerčný úspech. V rozhovore z roku 2019 pritom Mischa Barton tvrdila, že zo seriálu O.C. odišla, pretože "mala v rámci kariéry veľa vecí, ktoré chcela urobiť a dosiahnuť". Ako ústredná postava seriálu však mala problém venovať sa iným úlohám. "Mala som pocit, že veci sú na mne naozaj veľmi závislé a nemala som čas na žiadne iné ponuky, ktoré boli k dispozícii," vysvetľovala. V máji 2021 však Barton priznala, že jej odchod bol čiastočne spôsobený "všeobecnou šikanou zo strany niektorých mužov na pľaci".

Vždy sa vraj ale hanbila hovoriť o tom, čo sa dialo v zákulisí, lebo bola veľmi uzavretá a empatická. "Teraz, keď žijeme v dobe, keď sa hovorí o našich skúsenostiach a ženy sa priznávajú k tomu, čo sa naozaj dialo v zákulisí a ako sa s nimi zaobchádzalo, je to trochu iné," dodala táto sympatizantka MeToo.

Pred 5 rokmi bol na Mischu žalostný pohľad:

Vo svojich dvadsiatich rokoch podľahla Mischa nástrahám slávy a verejne sa zrútila. Povedala, že keby ju požiadali, aby to všetko urobila znova, "pravdepodobne by to neurobila". "Je to ťažké. Keď ste v tomto biznise mladí, je to naozaj ťažké," povzdychla si. Potom bola skôr známa vďaka svojmu problematickému osobnému životu než profesionálnemu. V decembri 2007 ju zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu a polícia v jej vozidle našla aj marihuanu a "nezistenú látku". V roku 2013 herečka uviedla, že bola nedobrovoľne držaná na psychiatrickom oddelení Cedars-Sinai. V januári 2017 bola hospitalizovaná zas po tom, ako niekto nahlásil, že sa "potuluje po štvrti v západnom Hollywoode a správa sa nevyspytateľne," písalo sa vtedy v bulvári.

Pripomeňte si mladučkú Mischu v seriáli, ktorý jej otvoril brány do Hollywoodu. Nevyužila to:

Po uzdravení ju zas kritizivolali kvôli hmotnosti. "Vždy to bolo: 'Je príliš vychudnutá, musí byť chorá. Potom to bolo: 'Je príliš veľká.' Nikdy som nemala správnu váhu," posťažovala sa v rozhovore pre People. Súdila sa aj kvôli háklivému videu, ktoré nakrútili jej bývalí priatelia bez jej súhlasu s úmyslom ho šíriť. Nedarilo sa jej ani v rámci jej biznisu s líniou kabeliek. V októbri 2021 vyšla správa, že Barton bude hrať "ambicióznu detektívku" Mirandu Green v kriminálnom thrilleri Pozvanie na vraždu. Snáď jej to vyjde. Ale ktovie, či ju fanúšikova spoznajú. Aktuálne Mischu totiž nafotili paparazzi, ako nesie svoje oblečenie v plastovej krabici do secondhandu. Bez mejkapu, s nedbalo vypnutými vlasmi a najmä s výraznou zmenou váhovej kategórie by ju azda nikto nespoznal. Podľa TÝCHTO fotiek herečka skutočne nevyzerá na 36, ale na aspoň o 10 rokov viac. A to v Hollywoode rozhodne nie je žiadané.

Súvisiace články

Najčítanejšie