Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Bagárovej vyjadrenie o dôvodoch rozchodu s Muradovom: Strašne to bolí!
Zdielať na

Bagárovej vyjadrenie o dôvodoch rozchodu s Muradovom: Strašne to bolí!

Archívna reportáž

Po predvianočnom rozchode páru Bagárová - Muradov netrvalo dlho a dali sa opäť dokopy. To má obvykle dva možné scenáre - buď to nevydrží dlho a koniec je už obvykle trpký a definitívny, alebo si uvedomia, že bez seba nedokážu žiť a vzťah sa stane pevnejším ako pred rozchodom. V tomto prípade, žiaľ, platí zjavne prvá možnosť.

​Monika Bagárová (27) pred pár dňami v instastories napísala: "Chcela by som vám oznámiť, že s Machom už spolu nežijeme. Dali sme tomu ako rodičia šancu, bohužiaľ, spoločný život nás už nerobí šťastnými." Mnohých to zamrzelo, ale nemálo ľudí to skôr kvitovalo, keďže ju vraj mal Mach opakovane podvádzať s viacerými ženami. "Sme ľudia, máme pocity, veríme, dúfame, robíme chyby..," napísala speváčka empaticky.

Klebety o nevere sa šírili aj po prvom rozchode, dokonca vraj mal v rodnom Uzbekistane splodiť aj dieťa. Muradov to ale všetko kategoricky odmietal. Teraz sa šíria rovnaké reči, zápasník ale zatiaľ mlčí. Ani Monika nič neprezradila, podľa nej v takýchto situáciách sa patrí mlčať.

Ani keď sa jej z portálu extra.cz opýtali na detaily, Monika z toho nebola rozhodne nadšená. "Prosím vás, nepýtajte sa ma na také veci. Nechcem o tom hovoriť. Máme spolu dcéru. A chcem medzi nami zachovať pokoj a pohodu. O dôvodoch rozchodu nie je prečo hovoriť, nemám potrebu rozoberať, čo, prečo a ako. Je to aj tak už jedno. Dôležitá je len na Ruminka a že je šťastná. A to jediné budeme riešiť," odpovedala oddaná mama. "Všetko ostatné je naše súkromie, medzi nami. Verejnosť nemusí vedieť z akých dôvodov to nevyšlo," zdôraznila a jej rozhodnutie je celkom pochopiteľné.

Monika zmazala všetky spoločné fotky s Machom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Vysvetlila hneď aj hlavný dôvod, prečo je zdržanllivá v otázke, čo konkrétne ju viedlo k opätovnému rozchodu s otcom jej dcérky. "Ruminka by to raz mohla čítať, čo o sebe rodičia hovorili, a to nechcem. Nebudem klamať, že rozchod ma nebolí. Strašne bolí. Ale nie sme jediní, komu sa to stalo, a teraz musíme ísť ďalej," dodala sklamaná Bagárová. Muradov na otázky nereagoval vôbec. Podľa všetkého je rozchod pre neho uzavretá kapitola a je pre neho nepríjemné, aby to akokoľvek komentoval.

Súvisiace články

Najčítanejšie