Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Agáta Hanychová ide zostra! S novým milionárskym milencom spravila to, čo ešte so žiadnym pred ním!
Zdielať na

Agáta Hanychová ide zostra! S novým milionárskym milencom spravila to, čo ešte so žiadnym pred ním!

Zdroj: Instagram/AH

Aktuálne snáď najsledovanejší pár, influencerka Agáta Hanychová (37) a mediálny magnát Jaromír Soukup (53) si dávaj poriadne záležať na tom, aby ani na deň neupadli do zabudnutia. A to sa teraz Agáte skutočne podarilo, keď svojho milého presvedčila na aktivitu, ktorá nepatrí medzi mužmi medzi práve obľúbené.

Popri fotkách z ich každodenných aktivít sa Hanychová rozhodla, že je čas aj na profi párové fotenie. Na to ešte nepresvedčila žiadneho z jej deviatich predchádzajúcich frajerov, a zrejme to ani neskúšala. Soukup ale zjavne nadšene kývol a pred objektívom sa obaja predvádzali, akoby boli zamilovanými tínedžermi. V prípade už predsa len trochu postaršieho Soukupa to možno brať aj vážne, keďže druhá puberta sa mužom po päťdesiatke pritrafí pomerne často a zatúžia po mladších frajerkách. Otázne je to v prípade Hanychovej, ktorá doteraz vždy preferovala rovesníkov, ako sama priznala. Ale snáď to nie je iba mediálna hra, z ktorej pár mnohí upodozrievajú.

Na Instagrame obaja zverejnili romantické, ale zároveň aj zmyselné fotografie. Aby toho nebolo málo, pridali k nim na dôvažok, aby to bolo každému jasné, aj  vyznanie lásky. Tomu by iste ešte pred pár týždňami nikto neveril. Skúsený zrelý muž, ktorý vystriedal po rozvode aj zrelé krásky ako je pôvabná herečka Kateřina Brožová (54), s ktorou randil v rokoch 2016 až 2018 a urobil ju moderátorkou v jeho súkromnej televízii, či vnadnú opernú speváčku Tereou Mátlovou (46), ktorá kvôli nemu opustila producenta hviezd Františka Janečka, no so Soukupom vydržali len pár mesiacov.

Agáta je známa svojou slobodomyseľnou náturou, iba čas ukáže, ako zvládne jej výstrelky podstatne starší Soukup:

Ktovie, čo sa udeje v prípade Agáty Hanychovej, ktorá je podľa všetkého, čo je o nej známe, slobodomyseľná až nadmieru. Dokazuje to už roky svojim sledovateľom na sociálnych sieťach. Aj preto mnohí vzťahu so Soukupom veľkú životnosť šancu nedávajú. A nielen oni. Ironické poznámky sa šíria internetom na všetky strany. Ale možno práve preto bude chcieť pár dokázať, že sa všetci mýlia. Ako vyznanie spoločnej lásky sa nechal zvečniť profesionálnym fotografom  a čoskoro sa môžu ich fanúšikovia tešiť na výsledné profesionálne snímky. 

Agáta hneď potom informovala aj jej sledovateľov. "To bolo také krásne! Láska nám svedčí. Tešte sa na naše zatiaľ najkrajšie fotografie. Môj #love," odkázala všetkým. Ale ani Jaromír nezaostal, keď zverejnil na svojom Instagrame fotografie s rovnakým nápisom: "Moje #love." A vzápätí sa objavili aj očakávané komentáre. "Po takomto prome vám to musí už fakt vydržať nadosmrti," prišiel jeden z mnohých. Otázne je, či tento Agátin desiaty vzťah po rozchode s exmanželom bude konečne úspešný, čo by sa stať mohlo z viacerých dôvodov, ak sú obidvaja naozaj úprimní.​

Agáta a Jaromír sa postavili ako zamilovaný pár pred objektív profesionálneho fotografa: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie