Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Početné nevery?! Bagárovej rozchod s Muradovom má vraj bolestné pozadie!
Zdielať na

Početné nevery?! Bagárovej rozchod s Muradovom má vraj bolestné pozadie!

Archívna reportáž

Ako sa ukazuje, Monika Bagárová (28) vo svojom výbere partnera zjavne šliapla vedľa. Zápasník MMA Makchmud Muradov (32) asi vedel, prečo nechcel s matkou jeho dcérky Rumii (2) vstúpiť do manželstva a celkom otvorene to aj hovoril. Svoj život si na najbližšie roky evidentne naplánoval inak, ako byť pri rodine. No povráva sa, že to nebolo úplne čisté, hoci doteraz Mach neveru popieral.

​Po decembrovom rozchode mu už v januári dala ďalšiu šancu práve kvôli dcérke. Speváčka napísala na Instagram pre kresťanov známu vetu o odpustení: "Lebo ak vy odpustíte ľuďom ich previnenia, aj váš nebeský Otec vám odpustí." Na znak odpustenia odletela dvojica ešte v marci s dcérkou a rodičmi Moniky na dovolenku do Dubaja. Odtiaľ zdieľala šťastná rodinka veľa spoločných fotografií svedčiacich o ich vzájomnej láske."Musíme na vzťahu pracovať a dohodli sme sa, že spolu budeme tráviť viac času. Mach teraz odlieta do Uzbekistanu organizovať galavečer, ale čoskoro sa zas vráti," vysvetlila. "Ona chápe, že občas musím kvôli práci cestovať. Ja jej naviac chcem Uzbekistan čo najskôr ukázať, " dodal k tomu Mach s tým, že tam podľa okolností nejakú dobu aj zostanú.

Mach potom odletel sám do Uzbekistanu, kde minulý rok založil vlastnú MMA a podaktorí tipujú, že chce vstúpiť aj do politiky. Vracať sa mu ale do Prahy veľmi nechcelo a keď aj koncom mája priletel, bolo to len nakrátko. "Vidím tu oveľa vážnejšie problémy vo vzťahu, než tie, ktoré sa dostali na verejnosť. Zo strany pána Muradova vidím neúprimnosť, to, že Moniku v minulosti dosť zranil. Lepiť vzťah kvôli deťom je síce pochopiteľné, ale nezachráni to už to, čo sa dávno vytratilo," načrtla už v marci perspektívu páru veštkyňa Soňa Humlová. A mala zrejme pravdu. Monika pred pár dňami v instastories oficiálne oznámila rozchod s Machom, zrejme už definitívny. 

Obaja bývalí partneri sa snažia byť čo najlepšími rodičmi pre malú Rumiu, Monika jej vyznala city v dojemnej piesni s názvom Vysněná:

"Chcela by som vám oznámiť, že s Machom už spolu nežijeme. Dali sme tomu ako rodičia šancu, bohužiaľ, spoločný život nás už nerobí šťastnými," oznámila smutnú skutočnosť. "Sme ľudia, máme pocity, veríme, dúfame, robíme chyby..." dodala akoby s veľkou dávkou pochopenia, ale ktovie, čo všetko sa odohrávalo pritom v jej duši. Najmä ak dôvodom ich rozchodu mala byť opakovaná nevera Muradova. Podľa zistení redaktorov eXtra.cz sa jednalo až o niekoľko žien, s ktorými trávil chvíle popri Monike. A to sa jej pochopiteľne veľmi dotklo a iste sa cítila byť aj ponížená. Keď bol Mach vlani takmer celý rok v Uzbekistane, mal tam vraj tiež nejaké pletky so ženou, ba dokonca sa hovorilo aj o dieťati, čo on ale rozhodne poprel. Žiadnu neveru nepripúšťal a zdôraznil, že aj zo strany Moniky nebolo všetko bez chyby.  

Mach má mnoho aktivít v Česku aj v rodnom Uzbekistane a tak trávil s rodinou iba málo času, čo sa podpísalo na jeho vzťahu s Monikou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie