Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Elon Musk tajil dvojčatá! Prišli na svet krátko predtým, ako jeho druhé dieťa so speváčkou Grimes
Zdielať na

Elon Musk tajil dvojčatá! Prišli na svet krátko predtým, ako jeho druhé dieťa so speváčkou Grimes

Archívna reportáž

Zdá sa, že nielen Boris Kollár, ale aj Elon Musk (51) kade chodí, deti robí. Minulý rok na jeseň prekvapil rozchodom s kanadskou speváčkou Grimes, s ktorou má 2-ročného syna, aby sa už o pár mesiacov na to narodila prostredníctvom náhradnej matky jeho sestra, ktorú vraj s Elonom speváčka plánovala. No medzitým sa stihol najbohatší muž sveta stať otcom dvojičiek, čo ale vyšlo najavo až teraz.

​Elon Musk má dvojičky s jednou z vedúcich pracovníčok svojej spoločnosti. Podľa súdnych dokumentov, ktoré získal portál Insider, Musk v roku 2021 privítal na svete dvojčatá so Shivon Zilis (36) zo spoločnosti Neuralink, čím sa počet jeho detí zvýšil na desať, no len deväť žijúcich, synček Nevada zomrel ako bábätko na SIDS. Ak by sa ale potvrdil jeho genetický vklad aj v prípade dcéry Amber Heard, má už 11 detí.

V apríli generálny riaditeľ spoločnosti Tesla a Zilis podali žiadosť o zmenu mien oboch detí tak, aby "mali priezvisko otca a obsahovali priezvisko matky ako súčasť druhého mena", uvádza portál. Presne opáčný prístup zvolila jeho 18-ročná dcéra Vivian Jenna Wilson, ktorej minulý mesiac povolili zmenu mena a pohlavia, pričom z jej zákonného mena odstránili "Musk" a zvolili krstné meno odrážajúce jej rodovú identitu. Wilson súdu povedala, že zmenu mena chcela z dôvodu, že "už nežijem so svojím biologickým otcom a ani si neželám byť s ním nijakým spôsobom, formou alebo formou spriaznená".

Hoci má Musk nepopierateľný šarm a oplýva zvodnou mocou, aj jeho konto je nepochybne silným afrodiziakom:

​Muskove dvojičky s kolegyňou prišli na svet tesne predtým, ako sa mu v decembri s Grimesovou narodilo dieťa prostredníctvom náhradnej matky. Matka dvojčiat v súčasnosti pracuje ako riaditeľka prevádzky a špeciálnych projektov v spoločnosti Neuralink, kde je Musk spoluvlastníkom. 

Shivon po prevalení pravdy vtipne twítovala: "Prepáčte, zjavne sa teraz v mojej hlave až príliš bavím" -

Zilis sa narodila v kanadskom Ontáriu, študovala ekonómiu a filozofiu na univerzite Yale, kde tiež bola brankárkou v ženskom hokejovom tíme. Svoju kariéru začala v spoločnosti IBM a v roku 2015 bola na zozname 30 pod 30 časopisu Forbes v kategórii expertov na rizikový kapitál. Stala sa v prípade Muskových potomkov matkou číslo tri, keďže prvých šesť synov mal s manželkou Justine Musk a dve deti má s Grimes.

Súvisiace články

Najčítanejšie