Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ten sa teda predviedol! Ak čakala Hanychová s milionárom luxus, Soukup jej naservíroval úplný OPAK!
Zdielať na

Ten sa teda predviedol! Ak čakala Hanychová s milionárom luxus, Soukup jej naservíroval úplný OPAK!

Zdroj: Instagram/JS

Agáte Hanychovej (37) to v jej najnovšom vzťahu s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53) ide zatiaľ ako po masle. Krátko na to, ako sa dali dokopy, ju už hostil v jeho letnom sídle v španielskej Marbelle, kde si obaja užívali more, pláže, ako aj všetko, čo toto luxusné letovisko ponúka. Zakrátko za ňou prileteli aj jej dve deti s mamou Veronikou Žilkovou (60) a jej mladšou dcérou Kordulou (16).

​Teraz sú už všetci späť v Prahe a randenie Agáty s Jaromírom Soukupom stále pokračuje. Iná kraj, iný mrav, ako sa hovorí a podľa toho to vyzerá. Po luxuse v Marbelle si v domácom prostredí dopriali to, čo je v našich končinách typické aj pre bežných smrteľníkov. Počas víkendu sa spolu vybrali na romantickú jazdu na vodných bicykloch, z čoho Agáta urobila aj niekoľko fotografií a video na dôkaz, že si spoločné chvíle naozaj užívajú.

Jaromír sa postaral o obzvlášť nečakanú a najmä netypickú romantiku, keď pripravil pre Agátu "romantickú večeru". "Dnes tá najlepšia kytica," okomentovala fotku, na ktorej drží v ruke zväzok mladej cibuľky. Nezabudla označiť darcu, aby nevznikli pochybnosti, že túto netradičnú eurovú kyticu dostala skutočne od Soukupa. Vzápätí mala aj svoje praktické využitie, keď prišlo na romantickú večeru. Žiadny luxus, ale poctivé utopence zo špekáčok. No zdá sa, že nemusí byť vždy kaviár, najmä ak je prítomná láska. "Začalo to kyticou a večera sa nesie v štýle," pridala spokojná Agáta k fotke vtipný komentár.  

Instagram/AH

Párik vzťah netají, práve naopak, Soukup sa osobne pochválil aj vo svojej televízii:

Instagram/AH

​Lepší začiatok leta si Agáta Hanychová snáď ani nemohla želať. Praha je teraz kvôli dovolenkám a sčasti aj Medzinárodnému filmovému festivalu v Karlových Varoch pomerne vyľudnená, a tak sa nový pár zatiaľ vyhýba zrakom zvedavcov. Otázkou však je, či si pozornosť neužijú naplno na filmovom festivale, kam sa podľa všetkého spolu pár chystá. Po Agátiných trapasoch z minulosti s vtedajším partnerom Dospivom, tam bola potom načas dokonca nežiadúcou osobou. Po boku váženého majiteľa súkromnej televízie a mediálneho magnáta sa jej však dostane iste patričnej úcty a pozornosti. A to majú obaja radi.

Agáta si užíva vyľudnenú Prahu s novou láskou, Jaromírom Soukupom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Najčítanejšie