Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Fotka povie viac ako tisíc slov? Knieža Albert a Charlene zverejnili portrét k výročiu, ľudia majú jasno!
Zdielať na

Fotka povie viac ako tisíc slov? Knieža Albert a Charlene zverejnili portrét k výročiu, ľudia majú jasno!

Archívna reportáž

Manželský pár, monacké knieža Albert (64) a kňažná Charlene (44) sa vydali na svoju prvú spoločnú oficiálnu zahraničnú cestu od jej návratu do verejného života na jar tohto roka a počas jednej z vychádzok predviedli vzácny prejav náklonnosti. Pred múzeom sa kráľovský pár, ktorý sa snaží vyvrátiť fámy o problémoch vo svojom manželstve, nečakane pobozkal. Ku kráľovskému páru sa pripojili ich 7-ročné dvojičky, princ Jacques a princezná Gabriella, keď minulú stredu navštívili Nórsko na otvorení výstavy "Plavba po mori vedy" v múzeu Fram v Osle. Akoby bolo v manželstve všetko v poriadku.

​Minulý mesiac sa Charlene vyjadrila k fámam okolo jej uzdravenia, aj k jej vzťahu s Albertom pre miestne médiá v Monaku a uviedla, že od svojho marcového návratu do Monaka po štvormesačnom pobyte na švajčiarskej klinike, kde sa liečila z hlbokého emocionálneho a fyzického vyčerpania, zostáva "krehká". "Po návrate do kniežatstva som všetku svoju energiu sústredila na svoje deti, manžela a zdravie, pretože oni sú mojou prioritou," povedala kňažná Charlene pre Monaco Matin. "Môj zdravotný stav je ešte stále krehký a nechcem ísť príliš rýchlo. Cesta bola dlhá, ťažká a taká bolestivá. Dnes sa však cítim pokojnejšia," dodala presviedčajúc všetkých o zlepšujúcom sa stave, aj fungujúcom manželstve.

No na jej tvári aj počas jej účasti na oficiálnych podujatiach po boku manžela stále vidieť hlboký smútok. Nezbavila sa ho ani počas fotenia pri príležitosti 11. výročia od jej sobáša s vládcom Monaka. Verejnosť si všimla, že obaja oslávenci vyzerajú na fotografiách strojene ako voskové figuríny a aj ich držanie sa za ruky akoby nebolo celkom prirodzené. Podaktorí to aj patrične okomentovali vo svojich príspevkoch. "Wau, oni sa fakt dotýkajú? Toto manželstvo je nočná mora," napísal jeden. "Ste fakt v pohode??" pýtal sa neveriacky ďalší a mnohí priznali, že to vnímajú podobne nedôverčivo.

Pozrite si zostrih momentiek zo života monackého páru:

Vlani sa kňažná kvôli závažným zdravotným problémom nemohla zúčastniť oslavy jubilejného desiateho výročia, musela zostať v rodnej Juhoafrickej republike, kde sa podrobovala liečbe. A neprišla do Monaka dlhých 10 mesiacov, hoci tam mala dve malé deti. No aj od jej návratu sa v Monaku veľmi nezdržiava a radšej sídli vo Švajčiarsku. 

Knieža a bývalá reprezentantka v plávaní sa vzali 1. júla 2011. Povrávalo sa, že Charlene chcela krátko pred sobášom z Monaka utiecť vzhľadom na zistenie o druhom potvrdenom nemanželskom dieťati Alberta. Počas obradu sa jej na tvári objavili aj slzičky, ale ona tvrdila, že boli od dojatia, ako sa to nevestám stáva. V decembri roku 2014 porodila kňažná dvojčatá Gabrielle a Jacquesa, ktorý je podľa pravidiel monackého kniežactva po Albertovi prvým následníkom trónu. V decembri 2020 bola podaná tretia žaloba o otcovstvo proti Albertovi. To s najväčšou pravdepodobnosťou viedlo o pár týždňov nato k odchodu Charlene do rodnej Južnej Afriky, kde sa mala potom nakaziť infekciou nosohltanových a ušných dutín. Liečila sa tam až do novembra, potom sa konečne vrátila nakrátko do Monaka, aby pokračovala v liečbe vo Švajčiarsku. Späť do Monaka za manželom a deťmi sa vrátila v marci, ale šťastne rozhodne nevyzerá.

Súvisiace články

Najčítanejšie