Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jaro Slávik ukázal, čo je za človeka! Poslal Jasmine TÚTO správu a poriadne ju tým šokoval!
Zdielať na

Jaro Slávik ukázal, čo je za človeka! Poslal Jasmine TÚTO správu a poriadne ju tým šokoval!

Archívna reportáž

Obávaný porotca svetoznámej talentovej šou, ktorú prináša slovenským divákom televízia JOJ s názvom Česko Slovensko má talent, možno spôsobuje stres súťažiacim, no v skutočnosti sa nie je čoho báť. Aspoň o tom sa snaží aktuálne presvedčiť svojich sledovateľov Jasmina Alagič, ktorá je v druhom ročníku súťaže spolu s Davidom Gránským jej moderátorkou.

​Je to neuveriteľné, ale od prvého ročníku talentovej šou Česko Slovensko má talent uplynulo už dlhých 10 rokov. Tento ročník tento bude jubilejný a niet pochýb, že diváci opäť uvidia kúsky, o akých ani nesnívali. Zárukou dobrý zábavy bude určite aj porota v tradičnom zložení - Mórová, Jandová, Slávik a Prachař, ale aj dokonalo ladiaca moderátorská dvojica Alagič - Gránský.

Hoci šou príde na obrazovky na jeseň, už teraz sa rozbehlo nakrúcanie a kastingy. Diváci azda ani netušia, koľko práce je za tým, aby sa každý týždeň jeden večer mohli zabaviť pri talentovej šou. Jaro Slávik už má za sebou 10 rokov skúseností, Jasmina len jeden, asi aj preto jej pristála v mobile od neho nečakaná správa. "Ďakujem za tú drinu počas týchto maratónov. Super, že tam si," napísal Jasmine a vôbec to nemožno považovať za samozrejmosť.

Toto prezradil o svojom talente Jaro Slávik:

"Priatelia takto, nejdem sa chváliť, idem sa podeliť, potešiť o môj vysnívaný život plný vysnívanej práce s ľudmi, o ktorých by som si ani netrúfala snívať. Jaro Slávik mi pošle takuto správu sám od seba, pretože proste je takýto človek, extrémny profesionál s extrémnou ľudskosťou," rozplývala sa Jasmina a má pravdu - dočkať sa len tak milých slov uznania sa akosi bežne nenosí, preto Jaro dosť významne ukázal, aký je človek.

"Porota býva na nakrúcaní ešte o pár hodin dlhšie ako my s Davidom, a teda majú toho na pleciach ešte niekoľkonásobne viac, ale týchto ľudí nebudeš počuť sťažovať sa, nadávať, mať akékoľvek maniere, alebo inak zle správanie, práve naopak! Starajú sa ešte o to ako sa cítite Vy, bez výnimky," vzdala pochvalu celej porote profesionálov. Jasmina zaželala všetkým ľuďom, aby mali prácu, ktorú budú robiť s láskou v spoločnosti dobrých, obdivuhodných ľudí. Kiežby sa jej slová splnili. Zatiaľ sa aspoň môžu diváci televízie JOJ tešiť na skorú jeseň, keď prehliadka talentov v ČSMT odštartuje!

Súvisiace články

Najčítanejšie