Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dedičstvo po Gottovi je UZAVRETÉ! Dedilo päť osôb, je Dominika medzi nimi?
Zdielať na

Dedičstvo po Gottovi je UZAVRETÉ! Dedilo päť osôb, je Dominika medzi nimi?

Archívna reportáž

Na dedičstvo po Karlovi Gottovi (†80)si museli všetci oprávnení dedičia nejaký čas počkať. V napätí bola iste najmä Gottova najstaršia dcéra, no ako už zistila, jej sa týkať nebude, hoci práve ona je tá, ktorá peniaze potrebuje najviac. Žije na podpore v Helsinkách a býva tam v sociálnom byte. Už koncom marca mal podľa zistení Blesku súd vyniesť konečný verdikt s menami 5 dedičov a Dominika Gottová (49) medzi nimi nie je. Práve teraz prišla do Prahy, kde chce stráviť chvíle so svojou mamou Antoniou Zacpalovou (87) a pár priateľmi a navyše si ako darček k nedávnym narodeninám dopriala koncert metalovej kapely Helloween.

Dominika sa pritom ešte prednedávnom celkom jasne vyjadrovala, že hodlá dedičstvo napadnúť skôr, ako bude uzavreté. To sa jej zjavne nepodarilo a jej mizivá šanca na úspech tak ešte klesla. Pre Ivanu už nemá pekného slova, rovnako ako jej manžel Timo Tolkki (56), ktorý dokonca neváhal pridať aj vydieranie - ak Ivana nepustí peniaze, zverejné vraj čosi škandalózne. Nevraživosť medzi manželmi a vdovou Karla Gotta bude pretrvávať zrejme aj naďalej, Ivana je však na koni. Ona je hlavná dedička, aj s jej dvomi dcérami Charlotte a Nelly, píše portál Blesk.cz.

Čo je ale riadnym prekvapením, dediť bude aj nemanželská Gottova dcéra Lucie, ktorá sa mala dedičstva podobne ako Dominika vzdať za výplatu šiestich miliónov korún ešte počas života ich otca. Ktovie teda, ako to bolo s Luciou v tomto smere naozaj. Tá sa na rozdiel od staršej sestry chová k Ivane ústretovo a je aj na jej strane v spore s Dominikou. Ako vidieť, ísť proti Ivane sa neoplatí. O celkových čiastkach z dedičského podielu sa oficiálne nič nevie, ale podľa zistení Blesku by sa tam mali zahŕňať aj autorské honoráre vo výške 8 miliónov korún a navyše bolo potrebné rozhodnúť o rozdelení tantiémov a honorárov, ktoré budú prichádzať neustále aj v budúcnosti.

Dominika sa snaží zarobiť rôznymi dostupnými cestami, napríklad aj piesňou s talianskym hudobníkom G. Grillotim: 

Nevie sa zatiaľ iba meno piateho oprávneného dediča, keďža Dominika to nie je. Mala by to byť Gottova sesternica, jej meno sa spomínalo ešte donedávna. Podľa informácie dobre informovaného zdroja urobila Dominika všetko pre to, aby dokázala, že pri podpise dohody o vzdaní sa svojho dedičského podielu bola pod vplyvom silných sedatív, a peto celkom nevnímala, čo robí. Na to musela predložiť dôkaz vo forme správy z kliniky z Helsínk, kde sa vtedy liečila. "Dominika síce dostala správu z kliniky, zaoberali sa ňou jej právnici, ale súd v Prahe medzitým dedičstvo uzavrel," uviedol zdroj, ale dodal: "Celú záležitosť teraz rieši so svojím právnikom. Existuje možnosť odvolania." Na vyjadrenie najstaršej Gottovej dcéry sa ešte čaká.

Na nedávnom spomienovom koncerte Pocta Karlovi vystúpila aj jeho dcérka Charlotte:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie