Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Moderátorka v poslednom štádiu rakoviny: Láme mi srdce, že neuvidím ako sa z môjho syna stane otec!
Zdielať na

Moderátorka v poslednom štádiu rakoviny: Láme mi srdce, že neuvidím ako sa z môjho syna stane otec!

Zdroj: Instagram/DJ

Už si zložila ružové okuliare a prijala krutý fakt, že jej budúcnosť sa už neráta na roky. Sympatická moderátorka BBC a publicistka The Sun Deborah James (40) v terminálnom štádiu rakoviny sa lúči so svetom. Pred oslavou Dňa otcov v The Sun uverejnili dojímavú spoveď o jej vzťahu k mužom ako otcom. Spomínala v prvom rade na svojho otca Alistaira, ktorý bol pre ňu vraj "neopisateľným hrdinom", no láme jej srdce, že ho neuvidí svoje vlastné deti žiť svoj život, zakladať si rodiny, dosahovať úspechy...

​"Nie vždy som bola veľkým fanúšikom toho, aby som otcovi hovorila, ako veľmi ho mám rada, takže si to teraz odo mňa nechajte porozprávať. Nikdy neviete, kedy to môže byť vaša posledná šanca," začala Deborha emotívne rozprávanie. Ako sa blíži jej odchod, je vraj jej najväčšou útechou sledovať, akým "neuveriteľným" otcom je aj jej manžel Seb pre ich deti, 14-ročného Huga a 12-ročnú Eloise, píše portál The Sun. "Je príliš ťažké myslieť na to, že svojho syna neuvidím ako otca," konštatovala so smútkom, no keď sa zamyslela nad mužmi v jej živote, dojalo ju to. "Nemôžem prestať plakať. Mám neuveriteľné šťastie, je ťažké to všetko vyjadriť slovami. Tento rok je to pre mňa o mojom otcovi a Sebovi, ale aj o mužoch v mojom živote, ktorí, dúfam, raz budú tiež otcami, o mojom synovi a bratovi. Nedokážem prijať skutočnosť, že tu nebudem, aby som to videla. Zlomí ma to," vyznala sa ešte ku Dňu otcov.

"Teraz, keď neviem, koľko času mi zostáva, je pre mňa najdôležitejšie, že deti budú v poriadku. Seb je skvelý otec. Nemám absolútne žiadne obavy, čo bude s deťmi.  Je na ne bezhranične milý a viem, že im nebude nič chýbať. Veľmi ich miluje a viem, že keď tu už nebudem, bude ich milovať aj za mňa," s láskou opísala svetlý moment v jej živote.  Deborah pred vyše mesiacom prepustili z nemocnice, aby si ju na sklonku života zobrali do starostlivosti rodičia. Má rakovinu čriev v poslednom štádiu a posledné chvíle života sa rozhodla využiť na osvetu boja proti tejto zákernej chorobe. Vydala knihu, uviedla na trh aj módnu líniu tričiek, cez ktoré doteraz vyzbierala už 6,7 milióna libier. Deborah bol navštíviť dokonca aj princ William. Minulý týždeň sa jej napriek nedobrému zdravotnému stavu podarilo navštíviť aj slávne dostihy Royal Ascot a na zozname má vraj ešte ďalšie podujatia, ak sa na to zmôže.

Deborah si už život asi nezachráni, avšak snaží sa šíriť osvetu o jej ochorení a verí, že tak pomôže zachrániť životy iných: 

Vysvetľuje: "V noci som sa zobudila a dostala som záchvat paniky. Som vyčerpaná. Keď som odchádzala z nemocnice Royal Marsden, myslela som si, že mi zostáva len niekoľko dní života. Mala som časový rámec, ale teraz neviem, koľko mi zostáva. Je to veľmi  náročný stav. Stále sa pýtam sestier, ako budem vedieť, kedy sa blíži koniec, ale nikto nemá odpoveď. U každého je to iné. Ale práve teraz moje telo stále funguje, jem a stále si vychutnávam aj jeden alebo dva kokteily. Najťažšie je to, ako mi je nepríjemne," zverila sa. Debs využila svoje posledné televízne vystúpenie pred pár dňami na to, aby vyzvala všetkých otvorene hovoriť o svojich črevných návykoch, vrátane kontroly stolice. V jej prípade práve rapídny nárast z obvykle jednej na až osem denne, neskôr vrátane krvi, bola zistením, že asi niečo nie je v poriadku. Žiaľ, na úspešnú liečbu už bolo neskro.

Deb si užíva posledné mesiace života v prítomnosti svojich najbližších:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Deborah James (@bowelbabe)

Súvisiace články

Najčítanejšie