Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak toto bude Johnnyho bolieť! Amber nemá čo stratiť, rozhodla sa pre TENTO krok!
Zdielať na

Tak toto bude Johnnyho bolieť! Amber nemá čo stratiť, rozhodla sa pre TENTO krok!

Archívna reportáž

Predminulý týždeň poskytla Amber Heard (36) prvý rozhovor od jej prehry na súde. Opäť sa postavila do roly obete a tvrdí, že sa "bojí" povedať svoju verziu príbehu, v ktorom Deppa obvinila z fyzického a sexuálneho násilia počas ich búrlivého manželstva. Dodala, že ju zranila "nenávisť a hnev", ktoré boli namierené proti nej, ale neľutuje, že napriek prehre a veľkej publicite okolo nej, predložila prípad na súd. A teraz sa chystá na ďalší krok.

"Viem, že pre každého, kto hovorí o sexuálnom násilí, je najdesivejšia a najstrašidelnejšia vec, keď mu nikto neverí, keď ho nazvú klamárom alebo ho ponížia," posťažovala sa herečka. Ohradila sa proti tomu, že prehovorila len preto, že je "pomstychtivá". "Toto by bol naozaj mizerný spôsob pomsty. Aj keď je hlúpe povedať to nahlas, mojím cieľom je - chcem len, aby ma ľudia vnímali ako ľudskú bytosť," vysvetľovala. Naďalej trvá na svojom obvinení Johnnyho Deppa z násilia. Heard sa rozhodne nevzdala nádeje, že sa jej podarí nakloniť si verejnú mienku na svoju stranu. Našla si na to zaujímavú a osvedčenú formu - napísať knihu, píše portál DailyMail. To by mohlo byť pre Johnnyho obzvlášť nepríjemné.

Herečka už začala údajne vyjednávať aj s istým vydavateľstvom. V knihe chce vyjaviť všetko, čo zažila s Deppom, pretože vraj nemá čo stratiť. Honorár z knihy by mohla použiť na vyplatenie Deppa, ale skôr sa predpokladá, že on jej osemmiliónový dlh odpustí skôr, ako ju napíše.

Amber odmieta prijať rozsudok:

​V piatok sa vo Virgínii, kde sa konal prednedávnom súd, zišli opäť právnici oboch strán, aby sa dohodli ako vyriešiť platobnú neschopnosť Amber Heard. Depp vždy tvrdil, že mu rozhodne nikdy v tomto prípade nešlo o peniaze, ale o česť. Rokovalo sa za zatvorenými dverami, ale predpokladá sa, že sa riešili iba dve možnosti. Buď bude Depp trvať na zaplatení odškodného a Heard sa odvolá, alebo sa Depp vzdá svojho odškodného s tým, že sa Heard neodvolá a nebude o ňom ďalej šíriť rôzne fámy. "Samozrejme, nemôžeme zverejniť žiadnu komunikáciu medzi advokátom a klientom, ale ako povedal pán Depp a ako sme jasne uviedli v našich záverečných rečiach, nikdy nešlo o peniaze pre pána Deppa," potvrdil Johnnyho výrok aj jeho právnik Benjamin Chew. Podľa aktuálnych informácií ale právnické tímy nestihli doručiť rozhodnutie o dohode súdu včas.

Najväčšiu radosť prináša Amber dcérka Oona, ktorú si nechala vynosiť náhradnou matkou. Klebetí sa, že Amber použila na oplodnenie spermie Elona Muska:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Dá sa ale predpokladať, že Amber sa nevzdá možnosti napísať knihu, ktorá bude iste bestselerom. Zaručí jej to ďalšiu publictu a najmä peniaze. S pokračovaním svojej hereckej kariéry v Hollywoode vraj už veľmi neráta, aspoň nie v najbližšom čase. Od ukončenia súdu zverejnila zväzok dokumentov od jej terapeuta s dôkazmi fyzického napádania a sexuálneho zneužívania Deppom, hoci na súde ich ako dôkaz zamietli. Iste ich použije aj v knihe. "Johnny Depp a jeho právnici si určite prečítajú a vypočujú všetko, čo Amber Heard napíše a povie. A ak zájde príliš ďaleko, čo je veľmi pravdepodobné, niet pochýb, že príde ďalšia žaloba za ohováranie a oni spolu opäť skončia na súde," uvažuje elitný právnik Dror Bikel. Bitka týchto dvoch bývalých manželov bude mať zrejme ešte zaujímavé pokračovanie, mnohí sa len podivujú nad tým, že im nepríjemný a do značnej miery zahanbujúci 6-týždňový proces nestačil.

Súvisiace články

Najčítanejšie