Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Gottova dcéra Charlotte prekvapila priaznivcov! Po dlhej dobe na sociálnej sieti a hneď aj prvé vyjadrenie!
Zdielať na

Gottova dcéra Charlotte prekvapila priaznivcov! Po dlhej dobe na sociálnej sieti a hneď aj prvé vyjadrenie!

Archívna reportáž

Charlotte Ella Gottová (16) je na najlepšej ceste stať sa úspešnou speváčkou, a keď nie to, tak aspoň influencerkou. Krásnu mladú slečnu už teraz sledujúce desaťtisíce ľudí, a to ani poriadne na sociálnu sieť neprispieva. Že chýbajú akékoľvek vyjadrenia ani nehovoriac. No teraz predsa len čosi pridala a fanúšikov veľmi potešila.

​O svoje dojmy z koncertu sa Charlotte zakrátko po koncerte Pocta Karlu Gottovi rozhodla podeliť s jej instagramovými sledovateľmi na svojom profile. "Bolo mi cťou vystupovať na pocte môjmu oteckovi v O2 Aréne," zverila sa stručne a k niekoľkým fotografiám pridala srdiečko. Keby si nevypla komentáre, mala by iste čo čítať hodiny na svoje potešenie i pobavenie. Takto bolo len vidieť ako pribúdali ďalšie a ďalšie "lajky", až ich boli tisíce. Z toho má Charlotte iste veľkú radosť. Určite ju tak veľká podpora motivuje do ďalšej práce na svojom zdokonaľovaní sa v speve. Bude sa musieť ešte naučiť aj trochu lepšie zvládať trému, ktorá ňou lomcovala na pódiu. Ešteže ju podržala ostrieľaná Dara Rolins (49).

Aj tá veľmi vychválila Charlottine vystúpenie, píše portál Extra.cz. "Zaujímalo by ma, aké slovo by najpresnejšie vystihlo tieto večery na javisku popri Charlotte Gottovej. Koncert, ktorý zorganizovala jeho manželka Ivanka, bol predovšetkým dojímavý a Charlotte bola jednoducho úžasná," konštatovala v rozhovore pre eXpres populárna rodáčka z Bratislavy, ktorá svoju kariéru začala tiež ešte ako dieťa. Zvonky šťastia, ktoré naspievala s Karlom Gottom v slovenčine aj v nemčine, prispeli k jej obrovskému úspechu. Vyzerá, že by to tak mohlo byť aj v prípade Charlotty. 

Vypočujte si, ako to Dare a Charlotte spolu ladilo:

"Neviem, či Charlottka túži po tom byť hviezdou šoubiznisu," odpovedala speváčka po skončení ich spoločného úspešného vstupu s krásnou piesňou na otázku, ako vidí budúcnosť Gottovej dcéry. "Dnes sme trošku zápasili s trémou a s takým rešpektom k tomu veľkému priestoru a vôbec k javisku. Teraz je to v jej moci, či sa vôbec bude chcieť uberať týmto smerom, takže všetko ostatné je príliš... To by sme preskočili dlhú cestu, ktorá ju čaká, a má ju pred sebou," dodala skúsená hviezda. "Napriek tomu, že mala veľkú trému, zvládli sme to so cťou," myslí si Dara.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte ? (@charlotte_gottova)

Ako dlhoročná profesionálka dala Charlottke aj dobrý tip proti tréme. "Jediná cesta je jednoducho sa zhlboka nadýchnuť a povedať si, že už nastal ten moment, keď to nejde zvrátiť, nejde pred tým cúvnuť a musí si to užiť," prezradila jednoduchý, ale azda aj účinný spôsob. Rollins si myslí, že Charlotte zdedila po otcovi okrem talentu na spev aj šarm a iné pekné veci. Vyrastá z nej krásavica, a tak predpoklady na úspech má naozaj ideálne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie