Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
A je to tu! Plačková prezradila POHLAVIE bábätka a rovno aj neobvyklé MENO!
Zdielať na

A je to tu! Plačková prezradila POHLAVIE bábätka a rovno aj neobvyklé MENO!

Archívna reportáž

Odkedy v januári na dovolenke v Mexiku oznámila influencerka a niekdajšia hviezdičika jojkárskej reality šou, že je tehotná, stalo sa bruško témou číslo jeden. Dokonca rozbehla aj nový biznis zameraný na detičky, pochválila sa kočíkom za 10.000 eur, pravidelne fotí ako pupok rastie, no jedna vec ostávala tajomstvom - pohlavie bábätka.

​Manželia Strauszovci vraj dokázali potlačiť zvedavosť a až takmer do finále si pohlavie dieťatka nenechali od gynekológa prezradiť. No predsa len nebudú čakať až do pôrodu. Necelé dva mesiace pred narodením ich prvého bábätka sa dozvedeli, aké meno majú vyberať.

Zuzana pred pár dňami dovŕšila 31. narodeniny, no žúr si nechala až na piatok a rovno ho spojila aj s tzv. baby shower party. Zvyk známy z USA začína byť populárny aj u nás, nenechala si ho ujsť napríklad ani Dominika Cibulková.

Toto hovorila Zuzana o svojich materských predstavách dávno predtým ako otehotnela:

​Ide o akúsi rozlúčku s tehotenstvom a finálnu prípravu na bábätko, keď pozvaní hostia nosia darčeky práve pre malý pokladík. A tak, hoci Zuzana spojila s touto párty aj oslavu svojich narodenín, je jasné, že všetkých najviac zaujímalo práve bábo. O to viac, že sa verejne prezradilo, akého bude pohlavia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

To si vraj vzala na starosť Jasmina Alagič, Zuzanina kamarátka, ako vyplynulo z ich nedávneho rozhovoru na Instagrame. Práve ona bola zrejme u gynekológa zistiť, či bude hrať pri prezrádzaní pohlavia kreatívnym spôsobom prím modrá alebo ružová farba. Hoci boli Strauszovci vyobliekaní do ružového a celá oslava bola v týchto tónoch, Plačkovej sa osud nepodarilo prekabátiť. A tak už je jasné, že všetci, ktorí to videli na modrú farbu a teda chlapčeka, mali pravdu! Zuzana a René plakali dojatím, no je viac ako isté, žeby mali radosť, nech by bola farba akákoľvek. No neprezradili len pohlavie, ale aj meno - ostali verní netradičným záležitostiam vo svojom živote a chlapček sa bude volať - DION! Už si len ešte chvíľu počkať a budú mať poklad v náručí.

Súvisiace články

Najčítanejšie