Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zronený český herec šokuje! Možno to NEBOLA samovražda, hovorí o tragickej smrti syna!
Zdielať na

Zronený český herec šokuje! Možno to NEBOLA samovražda, hovorí o tragickej smrti syna!

Zdroj: youtube/printscreen

Pre otca Jakuba Vyskočila (†46), známeho českého herca Ivana Vyskočila (76), je trauma zo straty syna natoľko veľká, že aj po takmer 2 mesiacoch od jeho skonu sa s tým nedokáže zmieriť. Prišiel s pomerne závažným tvrdením, keď napriek tomu, že Jakub zanechal list na rozlúčku, tvrdí, že to samovražda nebola.

"Máme dôvodné podozrenie, že smrť môjho syna nebola samovražda," vyjadril sa Vyskočil pre ŽivotVČesku. Jeho syn uviedol v liste na rozlúčku ako dôvod samovraždy konanie kontroverzného podnikateľa Jiřího Vařila (43), ktorý vraj zasahoval do autobusovej spoločnosti, ktorej Vyskočil šéfoval, rôznymi manipuláciami a vykrádal ju, čo strpčovalo Jakubovi život. "Mnohé indície ukazujú, že naše dôvodné podozrenie je správne, a sme sklamaní z toho, že v jednom prípade je nariadená súdna pitva a výsledok je v ten deň, zatiaľ čo v našom prípade, keď môj syn vo februári napísal, že sa obáva o svoj život, nebola nariadená súdna pitva, bola nariadená len zdravotná pitva, ktorá nerieši veci, ako je strelný kanál, ktorý ukazuje, či spáchal samovraždu alebo nie. Výsledky zdravotnej pitvy sme navyše dostali až po šiestich týždňoch a súdnu pitvu nám stále zamietajú, nechcú ju povoliť, a my sa obraciame na vyššie orgány, aby preverili prácu polície," vysvetľoval Ivan Vyskočil. 

Aj keď sa už pohrebný obrad jeho syna konal, telo, ako si želal v rozlúčkovom liste, spopolnené ešte nebolo. Leží stále v pohrebnom ústave pre prípad súdnej pitvy. "Aké je to necitlivé voči rodine, teda voči jeho partnerke Blanke, ale aj voči mne. Chudák leží v pohrebnom ústave už šesť týždňov, nemôžu ho ani spopolniť, ani pochovať, každý pondelok tam beží chuderka Blanka a prosí, aby ho tam ešte nechali. A už chceme, aby to prešetrili nejaké vyššie orgány," posťažoval sa v rozhovore herec. Podľa informácií redakcie polícia prípad uzavrela ako samovraždu. 

 Pripomeňte si Ivana Vyskočila zamladi:

Všetko ale skutočne nasvedčuje tomu, že v prípade Jakuba Vyskočila išlo o samovraždu. Okrem rozlúčkového listu, ktorý po sebe zanechal, na to poukazujú  aj kroky, ktoré urobil krátko pred svojim činom."Jakub to musel všetko starostlivo naplánovať. Dopredu zariadil, aby mohla firma aj bez neho fungovať plynule ďalej, a pred svojou smrťou odovzdal svoje PIN kódy a heslá ku všetkému. A zásadné pre neho bolo, aby jeho manželka a dcéra boli zabezpečené," prezradil redakcii dobre informovaný zdroj. Jakub poveril konaním za spoločnosť svojho prevádzkového riaditeľa Michala Hanča. Vo štvrtok 5. mája ho podľa notárskeho zápisu vymenoval do funkcie generálneho riaditeľa spoločnosti BusLine holding. Nechcel, aby sa po jeho skone ocitla spoločnosť, prostredníctvom ktorej kontroluje všetky dcéry skupiny BusLine, na situáciu, bez riaditeľa. Na druhej strane sa dá chápať aj konanie zúfalého otca, no zrejme smeruje do slepej uličky.

​Smutnú správu o smrti Jakuba Vyskočila ako prvá oznámila na oficiálnej stránke firma, ktorej bol majiteľom:

Súvisiace články

Najčítanejšie