Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tá jej ale dala! TOTO prezradila o Žilkovej frajerka jej syna Vincenta Navrátila!
Zdielať na

Tá jej ale dala! TOTO prezradila o Žilkovej frajerka jej syna Vincenta Navrátila!

Zdroj: Instagram/AK

Niekedy môže byť človek skutočná legenda, aj tak mu to nezaručí, že ho budú poznať všetci. Najmä mladí už akosi hviezdy strieborného plátna nerozoznávajú. Veronika Žilková ale rozhodne nepatrí medzi hviezdy ešte z éry čiernobielych filmov, napriek tomu ju jej nádejná nevesta vraj nepoznala!

Česká herecká hviezda Veronika Žilková (60) musela byť naozaj prekvapená tvrdením jej syna Vincenta Navrátila (25), že jeho priateľka ju nepoznala, ako prezradili v rozhovore pre idnes.cz. No zrejme to bolo z jeho strany tak trochu pritiahnuté za vlasy, keďže Žilková veľmi rada, podobne ako jej dcéra Agáta Hanychová (37), zdieľa svoje súkromie na sociálnych sieťach. Keď sa Aneta Kňavová (25) zoznámila s Vincentom, vôbec ho vraj podľa jeho slov nepoznala z médií, rovnako ani jeho výrazne známejšiu mamu. Tomu sa ale ťažko dá uveriť, lebo táto podarená rodinka vyskakuje už snáď z každého rohu. Možno aj preto všetko uviedla zakrátko Aneta na správnu mieru.​

S Vincentom Navrátilom sa spoznali na minigolfovom ihrisku. "Aneta ani nevedela, kto je Veronika Žilková," tvrdil Vincent, čo jeho nová láska hneď poprela. "To nie je pravda. Samozrejme, že som ju poznala, ale netušila som, že má toľko detí a kto sú jej deti," snažila sa tvrdenie svojho partnera uviesť na pravú mieru. 

Vincent zdedil talent po slávnej mame, okrem televízie ho môžu diváci vidieť aj na doskách divadelných pódií: 

Vzťah Anety a Vincenta sa javí veľmi stabilný. Žijú spolu pod jednou strechou už tri roky v dome neďaleko jeho mamy. Aneta v tom vraj vidí veľkú výhodu. "Žijeme blízko seba a zatiaľ sme všetci nažive. Veronika je fantastická. Vyhovie nám vo všetkom, napríklad keď potrebujeme postrážiť psa. Je to výhoda, že je hneď za plotom," zverila sa blonďatá láska Vincenta Navrátila. Veronika Žilková by iste uvítala aj vnúča. Deti si vie poriadne užívať. Vlastné má štyri a pridala k nim ďalšie dve adoptované, hoci sa ukázali byť trochu problematické a po čase od Veroniky odišli, aby šli vlastnou cestou. 

Vincent a Aneta sú veľmi pekný párik mladých ľudí: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Kňávová (@anetknav)

Žilková sa po ich odchode o to viac zamerala na vlastné deti. Urobí pre nich snáď všetko, čo sa dá. Z novej členky rodiny, ktorá je embryologičkou, je napriek jej doterajším neblahým skúsenostim s partnermi jej detí zjavne nadšená. "Myslím, že moja mama nikdy neprijala žiadneho partnera svojich detí tak ako Anetu. Čiastočne je to aj tým, že je tak trochu hypochonder, takže je rada, že má v rodine niekoho, kto má blízko k medicíne," snažil sa Vincent vtipne vysvetliť mamin ústretový postoj k jeho partnerke. Všetci, ktorí poznajú Veroniku, ale vedia, že sa s každým snaží vychádzať dobre a iste aj ako svokra nie je podobná tým z vtipov.

Súvisiace články

Najčítanejšie