Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kde je Gottova druhá dcéra?! Zatiaľ čo Charlotte žiari na pódiu, na Nelly sa zabúda!
Zdielať na

Kde je Gottova druhá dcéra?! Zatiaľ čo Charlotte žiari na pódiu, na Nelly sa zabúda!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo fanúšikovia Karla Gotta (†80) na neho môžu už len spomínať, ako to bolo aj pred pár dňami aj na koncerte v pražskej O2 aréne, jeho dcére Charlotte Elle (16) sa začína blýskať na časy slávy. Aspoň tak to vyzeralo na koncerte Pocta Karlu Gottovi, kde sa predstavila v pesničke Zvonky šťastia. V nej si zaspievala part, ktorý kedysi dávno s jej otcom naspievala Dara Rolins, vtedy Darinka Rolincová. Bol z toho snáď najväčší doják koncertu a Charlotte si získala obdiv celého publika, ktorý s jej odmenil obrovským potleskom.

Charlotte už vie, aké je to úžasné stáť pred tlieskajúcim publikom, čo miloval aj jej otec. "Tleskejte, mám to rád," bola jeho známa hláška na pobavenie. Karel Gott mal zmysel pre humor a ukázal to, keď bolo treba. Malá Charlottka už nejaké skúsenosti s účinkovaním na pódiu má z čias, keď ešte žil jej slávny otecko. Občas sa s ňou na koncerte predviedol. Vycítil, že má spevácky talent a iste by v nej mal rád svoju pokračovateľku, hoci jej radil, ako zodpovedný otec, vybrať si stabilnejšie odvetie, napríklad medicínu. Ale predsa je len podporil v jej predstavách, keď s ňou pred skonom naspieval duet Srdce nehasnou, ktorý sa vzápätí stal obrovským hitom. 

Na Charlotte sa okamžite zamerala pozornosť verejnosti a podľa sledovateľov na Instagrame, aj keď tam veľmi neprispieva, záujem stále trvá. Po úspešnom odspievaní na koncerte Pocta Karlu Gottovi, jej prvom debute bez otca, budú všetci jej priaznivci iste nedočkavo čakať, kedy sa predstaví ako speváčka s vlastným repertoárom. Iste sa na to za podpory jej ambicióznej mamy Ivany Gottovej (46), ktorej sa nepodarilo umelecky sa presadiť, starostlivo pripravuje. Akosi bokom však zostala jej mladšia sestra Nelly Sofie. Tú márne čakali ľudia na pódiu aj počas koncertu, ostala v ústraní.

Staršia dcéra Karla Gotta, sa po boku slávneho otca objavila v piesňach viackrát. Slovenčinu si vyskúšala v rozprávkovej piesni Keď draka bolí hlava:

Na spevácke vystúpenie si zrejme netrúfla a úspech svojej sestry pozorovala z prvého radu. Mohla si koncert vychutnávať bez stresu z trémy ako Charlotte. Nezdá sa, že by na sestru žiarlila, aj keď ktovie, čo všetko prežívala vo svojej pubertálnej dušičke. Staršiu sestru má iste rada a úspech jej dopraje. Keď k nej Charlotte pribehla z pódia, obe sa usmievali, bez náznaku nevraživosti. Ale ktovie, či raz Nelly všetkých niečím zaujímavým neprekvapí. Nemalo by iste zmysel, aby konkurovala staršej sestre spevom, čas ukáže, v čom podporí jej ambície mama a či nebude napokon ona tou primárkou, ako si želal jej otec. V každom prípade, o živobytie sa báť nemusí, po otcovi zdedili majetok aj na niekoľko generácií bezstarostného života.

Nelly Sofia, najmladšia dcéra Karla Gotta sa zatiaľ veľkým pódiám a šoubiznisu vyhýba:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@karel.gott_fans)

Súvisiace články

Najčítanejšie